NEA

Το Pininfarina Battista θέλει να σκορπίσει το… Chaos

Η Automobili Pininfarina ανακοίνωσε τα σχέδιά της να ενισχύσει τη θέση της στη βιομηχανία ηλεκτρικών πολυτελών αυτοκινήτων αποκαλύπτοντας ένα νέο supercar περιορισμένης έκδοσης αυτό το καλοκαίρι.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Paolo Dellacha, έκανε την ανακοίνωση στο πλαίσιο του εορτασμού της πέμπτης επετείου της εταιρείας. Ο Dellacha ανέφερε επίσης ότι το νέο supercar θα είναι το πρώτο σε μια σειρά νέων αυτοκινήτων.

Όπως αναφέρθηκε, το νέο supercar περιορισμένης έκδοσης θα είναι συνέχεια του Pininfarina Battista, το οποίο σημείωσε νέο παγκόσμιο ρεκόρ τον Φεβρουάριο. Το Battista σημείωσε νέο ρεκόρ για το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής στον κόσμο.

Το πλήρες ηλεκτρικό Battista σημείωσε και άλλα δύο ρεκόρ. Με τον Hormazd Sorabjee της Autocar της Ινδίας πίσω από το τιμόνι, το Battista σημείωσε τελική ταχύτητα 358,03 χλμ./ώρα στην πίστα, γεγονός που το έκανε το ταχύτερο αυτοκίνητο στην Ινδία. Η Renuka Kirpalani, επίσης από την Autocar India, πέτυχε 357,10 χλμ./ώρα και σημείωσε νέο ρεκόρ για την ταχύτερη Ινδή οδηγό στον κόσμο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!