NEAPINED

Volvo EX30: Έτοιμο για ντεμπούτο!

Στις 7 Ιουνίου το νέο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Volvo θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του – Την ίδια ημέρα, θα είναι επίσης διαθέσιμο για παραγγελία σε επιλεγμένες αγορές, συμπεριλαμβανομένης της ελληνικής.

Με το EX30 οι Σουηδοί στοχεύουν σε ένα νεανικό κοινό αφού θα είναι ελαφρώς πιο κόμπακτ σε διαστάσεις από το τωρινό XC40. Θα στοχεύει μεταξύ άλλων και στο Jeep Avenger.

Το EX30 πιθανότατα θα κατασκευάζεται στην Κίνα από την Geely και θα μοιράζεται την πλατφόρμα SEA και τα ίδια μηχανικά μέρη με μπαταρία 62 kWh. Στην βασική έκδοση το μοτέρ αποδίδει 272 ίππους και στην τετρακίνητη Brabus με τα δύο μοτέρ 428 άλογα.

Παραπάνω βλέπετε κάποια σχέδια που διέρρευσαν από το γραφείο ευρεσιτεχνιών και που μας δείχνουν πως θα είναι το EX30.

Μείνετε συντονισμένοι: τις ερχόμενες εβδομάδες θα αποκαλύψουμε πολύ περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο μικρό SUV των Σουηδών.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!