NEAPINED

Ανανέωση για το Hyundai i20

Το επιτυχημένο supermini της Hyundai, το i20, ανανεώνεται προκειμένου να παραμείνει απόλυτα ανταγωνιστικό στην κατηγορία του.

Βέβαια από τη στιγμή που το σχήμα του γενικά δεν έχει χάσει τη φρεσκάδα του οι επεμβάσεις είναι αναμενόμενα περιορισμένες. Κατά κύριο λόγο εντοπίζονται στην επανασχεδιασμένη του μάσκα που μαζί με τους νέου προφυλακτήρες κατορθώνουν να δημιουργήσουν ένα πιο ελκυστικό και πιο δυναμικό εμπρός μέρος.

Ελαφρώς διαφοροποιημένος είναι και ο εσωτερικός σχεδιασμός των LED φώτων μπροστά και πίσω, ενώ όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν νέα χρώματα και διχρωμίες καθώς και καινούργιες ζάντες.

Στο εσωτερικό οι βασικές εκδόσεις έχουν πλέον μια οθόνη πληροφοριών 4,2 ιντσών στον πίνακα οργάνων, ο οποίος στις πιο πλούσιες είναι πλήρως ψηφιακός με διαγώνιο 10,25 ιντσών. Ίδιο μέγεθος έχει και η οθόνη αφής του συστήματος infotainment, που συνοδεύεται και από τεχνολογική αναβάθμιση.

Οι κινητήρες είναι οι αναβαθμισμένοι 1.0 T-GDi των 100 και 120 ίππων με την ήπια υβριδική υποβοήθηση που συνδυάζονται είτε με το εξελιγμένο χειροκίνητο κιβώτιο iMT των 6 σχέσεων είτε με αυτόματο διπλού συμπλέκτη με 7.

Το ανανεωμένο Hyundai i20 θα είναι διαθέσιμο από το τρίτο τρίμηνο του έτους, κάτι που στην πράξη σημαίνει από το φθινόπωρο.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!