NEAPINED

Αυτό το Nissan GT-R πωλήθηκε για 1,36 εκατομμύρια δολάρια!

Πρόκειται για το αυτοκίνητο που ανήκε στον αείμνηστο Paul Walker, έναν από τους πρωταγωνιστές του Fast and Furious.

Το εικονιζόμενο Skyline GT-R του 2000 έχει μία ιδιαίτερη ιστορία αφού εισάχθηκε στις ΗΠΑ από την Kaizo Industries χωρίς κινητήρα. Στη συνέχεια μπήκε ένας αυθεντικός και το αυτοκίνητο κατάφερε να πάρει άδεια κυκλοφορίας.

Ήταν ένα από αυτά που οδήγησε ο Paul Walker στο Fast and Furious και το μόνο που ήταν πραγματικό και όχι κάποια ρέπλικα. Ακόμη και αυτό έχει τις μετατροπές του με την ισχύ του να αγγίζει τους 550 ίππους.

Ωστόσο, η συμμετοχή του στην ταινία του 2009 ανεβάζει κατακόρυφα την αξία του και το εν λόγω μοντέλο R34 πωλήθηκε πρόσφατα στην τιμή των 1,36 εκατ. δολαρίων.

Είναι η υψηλότερη τιμή που έχει πιάσει ποτέ ένα GT-R. Ωστόσο, το ακριβότερο ιαπωνικό μοντέλο που έχει πωληθεί ποτέ ήταν ένα Toyota 2000GT για 2,54 εκατομμύρια δολάρια. Είχε την επιμέλεια του Carrol Shelby και είχε πωληθεί πέρυσι.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!