NEAΔΙΑΦΟΡΑ

Πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει μία McLaren Senna;

Μία McLaren Senna GTR θα περάσει για πολλά χρόνια της ύπαρξής της στο lounge του 57ου ορόφου ενός ουρανοξύστη στην Αυστραλία.

Για την μεταφορά της χρησιμοποιήθηκε ένας ειδικός γερανός και εξειδικευμένο συνεργείο. Η Senna θα παραμείνει για πάντα εκεί, καθώς σύντομα θα ολοκληρωθούν οι εργασίες της κατασκευής του κτιρίου.

Το βρετανικό hypercar των 1,83 εκατομμυρίων ευρώ ανήκει στον Andrian Portelli ο οποίος δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό τομέα.

Αγόρασε τον 57ο όροφο έναντι 24 εκατομμυρίων δολαρίων. Εκεί αποφάσισε να κλείσει την αγαπημένη του McLaren Senna η οποία δεν έχει άδεια κυκλοφορίας.

«Είναι ένα αυτοκίνητο που δεν μπορούμε να το παρκάρουμε, οπότε πρέπει να το έχω κάπου που θα είναι ασφαλές», λέει μεταξύ αστείου και σοβαρού ο Portelli.

Ο ίδιος μπορεί να ξεσκάει με άλλα supercar που έχει όπως δύο Lamborghini. Άλλωστε, οι φίλοι του τον αποκαλούν Mr Lambo. Πάντως, η όλη επίδειξη πλούτου έχει πυροδοτήσει διαμαρτυρίες πολιτικοποιώντας την κατάσταση.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!