NEAPINED

Γολγοθάς αναμένεται να είναι για τους οδηγούς της Αθήνας η τρέχουσα εβδομάδα – Τι φταίει;

Γολγοθάς αναμένεται να είναι για τους οδηγούς της Αθήνας η εβδομάδα που ήδη ξεκίνησε καθώς οι προγραμματισμένες πολιτικές εκδηλώσεις των κομμάτων στο κέντρο της Αθήνας θα επιδεινώσουν τις συνθήκες ασφυξίας στους δρόμους του κέντρου.

Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 21ης Μαίου ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα είχαν φανεί τα πρώτα σημάδια της αύξησης της κίνησης σε πολλούς δρόμους της Αθήνας, από τις διάσπαρτες πολιτικές εκδηλώσεις σε δρόμους και πλατείες.

Μάλιστα όπως επισημαίνει και ο Κίμωνας Λογοθέτης ειδικός σύμβουλος της περιφέρειας Αττικής για θέματας οδικής ασφάλειας η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας πλέον αναμένεται να υφίσταται για τους οδηγούς μέχρι αργά το απόγευμα, λόγω των πολιτικών εκδηλώσεων.

Στο μεταξύ ήδη παρατηρείται μεγάλη αύξηση στις ελεύσεις τουριστικών λεωφορείων στην Αθήνα, λόγω της τουριστικής σαιζόν που ήδη έχει ξεκινήσει. Συγγρού, καλλιμάρμαρο, πλατεία Καραϊσκάκη, Σύνταγμα, είναι στιγμές που ο οδηγός θέλει να διακτινιστεί….

Σε κάθε περίπτωση αν θέλετε να αποφύγετε κακοτοπιές λόγω των εκλογών, καλό είναι να ενημερωθείτε για τις δράσεις των κομμάτων τις επόμενες ημέρες. Πάντως από σήμερα μέχρι την Κυριακή κάθε μέρα στο κέντρο της Αθήνας και ειδικά στις πλατείες θα υπάρχει σίγουρα και κάποια εκδήλωση, που θα προσελκύσει αρκετό κόσμο για να δημιουργήσει σοβαρές καθυστερήσεις στην κίνηση των οχημάτων,

Κατά συνέπεια η υπομονή είναι ο καλύτερος σύμμαχος για να βγει κανείς ατσαλάκωτος… από το όχημα του τούτες τις δύσκολες ημέρες.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!