NEA

Οριστικό: Το νέο Jeep Wrangler θα είναι ηλεκτρικό

Τα τοτέμ είναι για να πέφτουν και ακόμη και το Wrangler θα είναι στην επόμενη γενιά του μόνο ηλεκτρικό.

Σύμφωνα με την Jeep οι εκτός δρόμου δυνατότητες του επόμενου ηλεκτρικού Wrangler όχι μόνο δεν θα επηρεαστούν, αλλά θα είναι ακόμη καλύτερες. Και αυτό χάρη στον ανεξάρτητο έλεγχο κάθε τροχού και στην μεγάλη ροπή και σε πολλά άλλα που πλεονεκτήματα μίας ηλεκτρικής διάταξης.

Αξιοσημείωτο είναι πως ήδη οι πωλήσεις του Wrangler αντιστοιχούν στην υβριδική έκδοση 4xe στο περίπου 38%. Ένα ποσοστό που αναμένεται να ξεπεράσει το 50% μέχρι τα τέλη της χρονιάς.

Ήδη οι άνθρωποι της Jeep δουλεύουν πάνω στο νέο Wrangler που θα παρουσιαστεί το 2027. Δύο χρόνια νωρίτερα η εταιρία θα παρουσιάσει τα επίσης ηλεκτρικά Wagoneer S και Recon. Τον Ιούνιο αναμένουμε στη χώρα μας το Avenger, το πρώτο ηλεκτρικό της μάρκας.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!