NEA

Προσοχή αν είστε κάτοχος… μίας Ferrari 296 GTB / GTS

Η ιταλική φίρμα ανακοίνωσε μία ανάκληση και προληπτικό έλεγχο για πιθανή φωτιά που αφορά όλους τους ιδιοκτήτες των 296 GTB και 296 GTS.

Η Ferrari πρόκειται να αντικαταστήσει ένα σωληνάκι τροφοδοσίας καυσίμου με ένα νέο που διαθέτει ένα αντιδιαβρωτικό ελαστικό κάλυμμα. Από τις αρχές Απριλίου είχε παρατηρηθεί αυτή η διάβρωση στο αλουμινένιο σωληνάκι.

Οι τωρινοί ιδιοκτήτες θα ειδοποιηθούν από τις αντιπροσωπείες, ενώ ο νέες 296 δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Συνολικά 425 αυτοκίνητα Ferrari 296 GTB και 296 GTS ανακλήθηκαν λόγω της επαφής του αλουμινένιου σωλήνα με την μπαταρία υψηλής τάσης που προκαλεί πιθανή διάβρωση.

Όπως φαίνεται, η Ferrari και οι πυρκαγιές είναι μια παλιά ιστορία που σχετίζεται με αρκετά μοντέλα της. Η F355 ήταν διαβόητη για τις τέσσερις διαφορετικές ανακλήσεις στο σύστημα καυσίμου της. Η 360 Modena είχε επίσης την τάση να αρπάζει φωτιά στα καλά καθούμενα. Οι F430 Cabrio και 458 Italia ανακλήθηκαν για σχετικά αίτια.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!