NEAPINED

To Lexus LBX είναι το μικρότερο SUV της μάρκας [video]

Το LBX θα κάνει την πρεμιέρα του στις 5 Ιουνίου και θα βασίζεται στα μηχανικά μέρη του Toyota Yaris Cross.

Προς το παρόν η Lexus έχει δώσει δύο teaser εικόνες που μας δείχνουν εν μέρει την σχεδίαση του LBC. Όπως μπορούμε να δούμε το μπροστινό μέρος θα έχει στενούς προβολείς και μάσκα που μας παραπέμπουν στο νέο Prius.

Πίσω θα υπάρχει ένα LED φωτεινό αποτύπωμα που πιάνει από άκρη σε άκρη το αμάξωμα έχοντας ένα χαρακτηριστικό σχήμα. Για το εσωτερικό δεν υπάρχουν ακόμη στοιχεία αλλά εικάζεται πως το ταμπλό θα έχει Lexus στιλ και άποψη.

Όπως είπαμε το μικρότερο SUV της μάρκας θα μοιράζεται την πλατφόρμα με το Toyota Yaris Cross. Θα τοποθετείται κάτω από το UX και το μήκος του αναμένεται κάπου στα 4,1-4,2 μέτρα.

Λογικά η γκάμα θα προσφέρεται στην έκδοση με τον τρικύλινδρο κινητήρα 1.5 VVT-i και στην πλήρως υβριδική έκδοση. Η τελευταία θα αποδίδει 116 ίππους και θα έχει προσθιοκίνητη FWD, καθώς και τετρακίνητη AWD-i έκδοση.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!