NEA

Ποιο ασφαλείς οι διελεύσεις οχημάτων στη Λεωφόρο Σχιστού – Πως αποφεύχθηκαν ατυχήματα την τελευταία στιγμή

Εκτεταμένες εργασίες αποκατάστασης στα πρανή της Λεωφόρου Σχιστού ξεκίνησαν από τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής, κατόπιν σχετικής αυτοψίας που διενεργήθηκε από τους αρμόδιους επόπτες  μηχανικούς  της διεύθυνσης Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών κατά την οποία διαπιστώθηκε  αποκόλληση πετρωμάτων. 

Άμεσα ήταν τα αντανακλαστικά της αρμόδιας διεύθυνσης, η όποια με την τεχνογνωσία που διαθέτει ξεκίνησε  τις εργασίες άρσης επικινδυνότητας στη Λεωφόρο Σχιστού – Σκαραμαγκά, στο ρεύμα προς Σκαραμαγκά (ύψος Αμαξοστάσιου Δήμου Κερατσινίου), με στόχο την προάσπιση της ασφαλούς διέλευσης των οχημάτων.

Πιο συγκεκριμένα οι εργασίες αφορούν στην απομάκρυνση των επισφαλών βράχων σε μια επιφάνεια 3.000 τ.μ. και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η επένδυση των πρανών με πλήρως αγκυρωμένο γαλβανισμένο συρματόπλεγμα σε μία επιφάνεια 2.000 m2. 

Οι εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη, θα έχουν ολοκληρωθεί σε διάστημα 3 μηνών.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!