PINEDΑΓΩΝΕΣ

GP Μονακό: Ούτε η βροχή δεν σταματά τον Verstappen!

Σε έναν αγώνα με πολύ ενδιαφέρον όπου τα πάντα μπορούσαν να συμβούν, ο Verstappen κατάφερε να επικρατήσει με τη Red Bull να κάνει το 6 στα 6. Αυτή ήταν η 2η νίκη του Ολλανδού στο Μονακό. Στο βάθρο ο εξαιρετικός Alonso που είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη, μαζί με τον Ocon, με τον Γάλλο να παίρνει το πρώτο του φετινό podium.

Από την αρχή του αγώνα δεν υπήρξε κάποιο ευτράπελο με ελάχιστα ντουμπλαρίσματα και τον Verstappen να προπορεύεται των Alonso και Ocon.

Στους τελευταίους 25 γύρους η βροχή έφερε τα πάνω κάτω με πολλά γλιστρήματα και τα μονοθέσια να φλερτάρουν με τις μπαριέρες. Αυτό πάντως που δεν επηρέασε ήταν τον κυρίαρχο του αγώνα. Ο Max Verstappen πήρε άλλη μια σχετικά εύκολη νίκη, καθώς δεν απειλήθηκε από πουθενά η πρωτιά.

Ο Perez είχε επαφή με τον Russell να πέφτει στις μπαριέρς και γι’ αυτό μπήκε και πάλι στα pit. Ο Russell πήρε ποινή πέντε δευτερολέπτων για μη ασφαλή επιστροφή μετά τη σύγκρουση με τον Perez.

Νωρίτερα είχε εγκαταλείψει και ο Stroll που χτύπησε στις μπαριέρες, ενώ πέντε γύρους πριν το τέλος ο αγώνες τελείωσε πρόωρα και για τον Magnussen.

Ταχύτερος γύρος από τον Hamilton που τερμάτισε πίσω από τον Ocon. Πιο πίσω ο Russell, ανάμεσα στις Ferrari των Leclerc και Sainz μπήκε ο Gasly, την 10άδα συμπλήρωσαν οι McLaren των Norris και Piastri.  

Ακόμα και στην βροχή ο Ολλανδός και η σωστή τακτική της ομάδας του είχαν τις σωστές απαντήσεις, φέρνοντας μία ακόμα επικράτηση, την τέταρτη, σε μία χρονιά που δείχνει ανίκητος.

Παρακάτω η σειρά τερματισμού στο Μονακό. Επόμενος αγώνας στην Ισπανία και στην Βαρκελώνη (4 Ιουνίου, στις 16:00), δείτε εδώ τη βαθμολογία στο πρωτάθλημα.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!