NEAPINED

Fiat Topolino: Tο μικρότερο της μάρκας

To νέο Fiat Topolino έχει ως στόχο να γίνει ο καλύτερος σας… φίλος μιας και βασίζεται στο Citroen Ami.

Ως μέλη του ομίλου της Stellantis τόσο η Opel με το Rocks-e, όσο και με την σειρά της η Fiat, αποκτούν τα δικά τους… Ami. Και με την γερμανική εκδοχή να έχει ήδη παρουσιαστεί τώρα έρχονται οι Ιταλοί να δώσουν την πρώτη φωτογραφία από το δικό τους ηλεκτρικό.

Το οποίο βλέπουμε να έχει τη δική του σχεδίαση και στιλ, διατηρώντας αναπόφευκτα το ίδιο γενικότερα σχήμα με το Ami. Λογικά θα δούμε το ίδιο σύστημα πρόωσης με το μοτεράκι των 8,2 ίππων και την μπαταρία των 5,5 kWh για μια αυτονομία στα περίπου 70 χιλιόμετρα.

Περισσότερα θα έχουμε να πούμε στις επόμενες μέρες και όταν παρουσιασθεί η κανονική έκδοση παραγωγής που θα έχει και πόρτες αφού το εικονιζόμενο concept έχει μέχρι και μαλακή οροφή από τα πολύ παλιά.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!