NEA

Όλο και πιο «κοντά» Hamilton και Shakira

Η παγκόσμια σούπερ σταρ Shakira και ο οδηγός της Φόρμουλα 1 Lewis Hamilton εντοπίστηκαν να απολαμβάνουν ένα δείπνο μαζί μετά το ισπανικό Grand Prix.

Η συνάντηση αυτή έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες μετά το προηγούμενο ραντεβού τους στο Μαϊάμι, τροφοδοτώντας τις εικασίες για μια πιθανή ρομαντική σχέση μεταξύ της Κολομβιανής τραγουδίστριας και του Βρετανού πρωταθλητή της F1.

Η Shakira, μαζί με τα παιδιά της Sasha και Milan, έφτασαν στη Βαρκελώνη νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα και βρήκαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το ισπανικό Grand Prix.

Ενώ η φύση της σχέσης τους παραμένει μία φήμη, είναι σαφές ότι η Shakira και ο Hamilton μοιράζονται έναν βαθύ δεσμό φιλίας. Ωστόσο, ο ίδιος ο Χάμιλτον εξέφρασε πρόσφατα την επιθυμία του για μια «λατίνα» φίλη, προσθέτοντας ένα επίπεδο ίντριγκας στη σχέση τους.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εκδήλωσης, ο οδηγός της Mercedes δήλωσε ανοιχτά: «Πρέπει να βρω μια λατίνα». Αυτή η παραδοχή έχει τροφοδοτήσει περαιτέρω τις φήμες και τις εικασίες μεταξύ των οπαδών και των μέσων ενημέρωσης.

Καθώς η Shakira και ο Lewis Hamilton συνεχίζουν να περνούν χρόνο μαζί, το δείπνο τους μετά το ισπανικό γκραν πρι το μόνο που έκανε ήταν να εντείνει τις εικασίες για τη σχέση τους.

Καθώς οι οπαδοί περιμένουν με ανυπομονησία περαιτέρω εξελίξεις, η πιθανότητα ενός βαθύτερου δεσμού μεταξύ του Κολομβιανού σούπερ σταρ και του πρωταθλητή της Formula 1 συνεχίζει να εξάπτει τη φαντασία παγκοσμίως.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!