NEA

Τέλος εποχής για την Camaro της Chevrolet

Η Chevrolet αποχαιρετά την έκτη γενιά της Camaro με μια αποκλειστική συλλεκτική έκδοση, καθώς η παραγωγή μέσα στη χρονιά.

Περιορισμένη σε μόλις 350 μονάδες, η ZL1 Collector’s Edition ξεχωρίζει από το Panther Black Matte χρώμα, σηματοδοτώντας την πρώτη εργοστασιακή επιλογή ματ χρώματος για την Camaro. Αυτό το μοντέλο διαθέτει επίσης το μπροστινό splitter και την πίσω πτέρυγα από το κουπέ ZL1 1LE, δαγκάνες με κόκκινη βαφή και διάφορα άλλα που υποδεικνύουν την συλλεκτικότητα της εικονιζόμενης Camaro.

Ξεχωρίζοντας από την ZL1, η έκδοση Collector’s Edition για τις εκδόσεις LT/RS, LT1 και SS φέρει χρώμα Panther Black Metallic Tintcoat με σατινέ μαύρες ρίγες έμφασης. Έχει μαύρες σατινέ ζάντες 20 ιντσών (με γυαλισμένες σφυρήλατες ζάντες διαθέσιμες προαιρετικά) και ενσωματώνει το μπροστινό splitter από το πακέτο 1LE και την πίσω αεροτομή από την ZL1.

Ως πρόσθετο μπόνους, οι αγοραστές της συλλεκτικής έκδοσης ZL1 θα λάβουν ένα ρολόι Shinola Canfield Sport 44 mm, που ταιριάζει με τον αύξοντα αριθμό στο σήμα του τιμονιού τους. Το ρολόι διαθέτει το λογότυπο της Camaro στο καντράν του και έναν χαραγμένο πάνθηρα στο λουράκι του ρολογιού.

Από τις 15 Ιουνίου, η Chevrolet θα αρχίσει να δέχεται παραγγελίες για την τελική Camaro, με τις παραδόσεις της Collector’s Edition να προγραμματίζονται για τα τέλη του καλοκαιριού.

Η 1LT Collector’s Edition, με προ φόρων τιμή στα 39.440 δολάρια (συμπεριλαμβανομένου του πακέτου RS αξίας 1.950 δολαρίων), είναι η πιο προσιτή επιλογή. Στον αντίποδα, η κορυφαία έκδοση ZL1, με τιμή στα 88.690 δολάρια, ζητά επιπλέον 14.995 δολάρια για το πακέτο.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!