NEA

Golf R 333: Ανάρπαστο μέσα σε 8 λεπτά!

Με τιμή στα 76.410 ευρώ, το Golf R 333 ξεπερνά σε τιμή ακόμη και το Audi RS3. Παρά ταύτα, εξαντλήθηκε μέσα σε μόλις 840 δευτερόλεπτα!

Η περιορισμένη έκδοση του Golf R 333 αποδείχθηκε μεγάλη επιτυχία, καθώς και οι 333 μονάδες εξαντλήθηκαν μέσα σε μόλις οκτώ λεπτά κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας του στη Γερμανία. Κάτι που σημαίνει σχεδόν 42 αυτοκίνητα ανά λεπτό!

Την είδηση του sold out μοιράστηκε στο LinkedIn ο Stefan Voswinkel, επικεφαλής του τμήματος Product Communications της VW. Φαίνεται ότι όταν πρόκειται για αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων, οι πελάτες είναι πρόθυμοι να δώσουν προτεραιότητα στην αφοσίωσή τους σε μια συγκεκριμένη μάρκα και ένα συγκεκριμένο μοντέλο έναντι των τεχνικών προδιαγραφών.

Για την ίδια τιμή με το Golf R 333, ένας αγοραστής στη Γερμανία θα μπορούσε να επιλέξει ένα Audi RS3 Sportback. Το Golf R 333, το οποίο διατίθεται αποκλειστικά στη Γερμανία, διαθέτει έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2,0 λίτρων, ο οποίος είναι ρυθμισμένος να αποδίδει εντυπωσιακά 333 ίππους.

Αρχικά υπήρχαν φήμες που ήθελαν τη Volkswagen να εφοδιάζει το Golf R με τον εν σειρά πεντακύλινδρο κινητήρα της Audi για μια ακόμη πιο ισχυρή έκδοση. Ωστόσο, η πρότασή τους απορρίφθηκε από την Audi. Επιπλέον, η VW είχε διερευνήσει την ιδέα ενός R400 ή ακόμα και ενός R420 πριν από μερικά χρόνια, αλλά το σκάνδαλο Dieselgate οδήγησε στην ακύρωση του έργου.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!