NEAPINED

VW Golf R 333: Με 333 άλογα για 333 κοινούς θνητούς

Μετά από μερικά teasers, η VW παρουσίασε επίσημα το νέο Golf R 333, μια ειδική έκδοση που βασίζεται στο R Performance.

Ο αριθμός 333 στην ονομασία του αντιπροσωπεύει τόσο την ισχύ των 333 ίππων που παράγει ο τετρακύλινδρος TSI κινητήρας χωρητικότητας 2.000 κυβικών εκατοστών. όσο και τον αριθμό των αυτοκινήτων που θα κατασκευαστούν.

Ένα ιδιαίτερο γνώρισμα του Golf R 333 είναι ο αριθμός 333 που αναγράφεται στο προφίλ του αυτοκινήτου. Επίσης, στο εσωτερικό του, ξεχωρίζουν τα στάνταρ μπάκετ καθίσματα με δερμάτινη επένδυση.

Όσον αφορά τα προγράμματα οδήγησης, προστέθηκαν τα “Drift” και “Special” που έχουν αναπτυχθεί για οδήγηση σε πίστα και ειδικότερα στο Nurburgring. Επίσης, υπάρχει και το Torque Vectoring για και τους δύο κινητήριους άξονες.

Σχετικά με τις επιδόσεις, το Golf R 333 επιτυγχάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 4,6 δευτερόλεπτα και έχει μέγιστη ταχύτητα 270 χλμ./ώρα.

Το Golf R 333 θα είναι διαθέσιμο σε ένα ειδικό κίτρινο χρώμα και διαθέτει ζάντες 19 ιντσών, καθώς και εξάτμιση της Acrapovic με «τελικά» από τιτάνιο. Αναμένεται ότι οι 333 μονάδες αυτής της ειδικής έκδοσης θα γίνουν ανάρπαστες, καθώς συνδυάζει ισχυρές επιδόσεις με μοναδικά χαρακτηριστικά.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!