NEAPINED

Σας αρέσει αυτό το κουπέ Hyundai Pony;

Οι φίλοι της Hyundai και δη του πρωτότυπου N Vision 74 περιμένουν με ανυπομονησία τα νέα για μια πιθανή έκδοση παραγωγής.

Ενώ η Hyundai παραμένει αναποφάσιστη σχετικά με το μέλλον του concept, έχουν εμφανιστεί ψηφιακές απεικονίσεις, που προσφέρουν μια γεύση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα σύγχρονο Pony Coupe εμπνευσμένο από το αρχικό concept.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης Brian Kim και η ομάδα WRD δημιούργησαν renderings απεικονίσεις που, παρά το γεγονός ότι δεν είναι επίσημες φωτογραφίες της Hyundai, αποτυπώνουν την ουσία ενός άξιου διαδόχου του εμβληματικού Pony Coupe.

Το concept οραματίζεται ένα ελαφρύ και συμπαγές ηλεκτροκίνητο κουπέ με κίνηση στους πίσω τροχούς που τροφοδοτείται από μια μπαταρία 30 kWh και μια αρχιτεκτονική 800 βολτ. Η μεταβλητή πλατφόρμα E-GMP της Hyundai θα καταστήσει δυνατή μια τέτοια καινοτομία, καθώς χρησιμεύει ως βάση για τα ηλεκτρικά οχήματα της μάρκας.

Τα σχέδια της Hyundai για μια έκδοση παραγωγής του N Vision 74 concept παραμένουν αβέβαια. Παρά τις πρόσφατες δηλώσεις του επικεφαλής δημιουργικού διευθυντή της Hyundai που εκφράζουν τη σοβαρότητα της εταιρείας σχετικά με το μέλλον του concept, δεν υπάρχει επιβεβαίωση για ένα μοντέλο παραγωγής.

Εσείς, θα θέλατε να δείτε ένα τέτοιο Hyundai να κυκλοφορεί στους δρόμους;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!