NEA

Ψηφιακή γεύση από τη νέα BMW M5

Η επόμενη γενιά της BMW M5 εξακολουθεί να εξελίσσεται, με πρόσφατα κατασκοπευτικά πλάνα να αποκαλύπτουν ένα ακόμα καμουφλαρισμένο sedan κατά τη διάρκεια δοκιμών στο Nurburgring.

Παρόλα αυτά, ο γνωστός σχεδιαστής αυτοκινήτων X-Tomi δεν άργησε να φανταστεί το πως θα μπορούσε να μοιάζει η επόμενη έκδοση της BMW M5.

Βασιζόμενος σε στιλιστικά χαρακτηριστικά από τα X5 M και X6 M, το σχέδιο του X-Tomi παρουσιάζει μια κατακόκκινη M5 με τις κλασικές μαύρες ζάντες M και ένα μπροστινό μέρος σε σχήμα X, το οποίο συμπεριλαμβάνει μια μαύρη μάσκα με κόκκινο περίγραμμα.

Τα μπροστινά φτερά είναι επίσης φαρδύτερα από τη συνηθισμένη Σειρά 5, υποδηλώνοντας τη χρήση φαρδύτερων τροχών και ισχυρότερων φρένων στη M5.

Σύμφωνα με φήμες, η επόμενη γενιά της M5 θα υιοθετήσει την υβριδική τεχνολογία που χρησιμοποιείται στο SUV XM. Αυτό σημαίνει ότι θα εξοπλιστεί με έναν V8 twin-turbo κινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα, συνολικής ισχύος 653 ή 748 ίππων στην γρήγορη έκδοση Label Red.

Η υβριδική διάταξη θα προσφέρει αυξημένη απόδοση, επιτρέποντας στη νέα M5 να προσφέρει εντυπωσιακές επιδόσεις. Αν και η επόμενη γενιά της BMW M5 εξακολουθεί να είναι υπό εξέλιξη, αυτά τα στοιχεία και το σχέδιο του X-Tomi μας δίνουν μια γεύση του τι να αναμένουμε από το εμβληματικό σεντάν επιδόσεων.

Με συνδυασμό καινοτόμων τεχνολογιών, ισχυρής απόδοσης και αισθητικής που εντυπωσιάζει, η νέα BMW M5 αναμένεται να είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά μοντέλα και ένα από τα τελευταία μεγάλα σπορ με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!