NEA

Το VW ID. Buzz είναι ωραίο, αλλά ο παλιός αλλιώς

Μπορεί ένα VW T2 να σε κάνει πλούσιο; Το ID. Buzz μπορεί να κλέβει την παράσταση, ωστόσο ο παλιός είναι αλλιώς…

Έχεις στην κατοχή σου ένα VW T2 και είναι σε κατάσταση αποσύνθεσης αλλά δεν ξέρεις τι να το κάνεις; Πάντως, σίγουρα δεν πρέπει να το πας σε ανακύκλωση.

Μπορεί ο “νέος” ηλεκτρικός διάδοχος του,  το ID. Buzz να κλέβει την παράσταση, ωστόσο ο παλιός έχει την αύρα του ένδοξου παρελθόντος της γερμανικής φίρμας. Και όχι μόνο αυτό, αλλά μπορεί να σου φέρει χρήματα… από εκεί που δεν τα περιμένεις.

Τουλάχιστον αυτό κάνουν στην Ελλάδα εταιρείες που έχουν αναπαλαιώσει τα θρυλικά T1 και Τ2, τα οποία και διαθέτουν σε κοινωνικές και επιχειρηματικές εκδηλώσεις. Πρόκειται για κινητά μπαρ, που όλο και κάπου θα τα έχετε δει ανά την Ελλάδα.

Το κόστος για μια τέτοια μετατροπή δεν είναι μικρό, που σε γενικές γραμμές ξεκινάει από 20.000 ευρώ και πλέον και ανάλογα την κατασκευή μπορεί να φτάσει και τα 35.000 ευρώ. Τα αυτοκίνητα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται  από συγκεκριμένες  εταιρείες ανακατασκευής, οι οποίες δίνουν στον πελάτη να επιλέξει χρώματα και εξοπλισμό.

Από τα παραπάνω γίνεται σαφές ότι η κατοχή ενός Τ2 είναι σοβαρή υπόθεση… Αν ωστόσο δεν θέλετε να μπείτε στη διαδικασία μιας επαγγελματικής ανακατασκευής και να γίνεται μπαρίστα… υπάρχει και η λύση της  συντήρησης τους, ώστε να τα έχετε λειτουργικά και όμορφα. Σε κάθε περίπτωση δεν θα χάσετε, αφού οι τιμές μεταπώλησης τους είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!