NEAPINED

Το Rimac Nevera έσπασε 23 ρεκόρ μέσα σε μία ημέρα [video]

Το κροατικό ηλεκτρικό hypercar έκανε ρεκόρ για τα 0-400-0 χλμ./ώρα σπάζοντας το ρεκόρ του Koenigsegg Agera RS που κρατούσε από το 2019.

Η Rimac και η Pininfarina ανταλλάσσουν μεταξύ τους «χτυπήματα» τα τελευταία δύο χρόνια και αυτή την εβδομάδα είναι η σειρά της κροατικής εταιρείας με το Nevera EV των 1.914 ίππων που σημείωσε 23 ρεκόρ ταχύτητας.

Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα των ρεκόρ των 8,25 δευτερολέπτων για το ρεκόρ του τέταρτου του μιλίου ή των 0-400 μέτρων, των 9,2 δευτερολέπτων για τα 0-300 χλμ./ώρα ή των 0-400 χλμ./ώρα των 21,31 δευτερολέπτων.

Ωστόσο, αυτό που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση είναι το ρεκόρ των 29,93 δευτερολέπτων για την διαδικασία των 0-400-0 χλμ./ώρα, ξεπερνώντας το προηγούμενο κάτοχο του ρεκόρ για περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο.

Ήταν το ρεκόρ του Koenigsegg Agera RS με 31,49 δευτερόλεπτα το 2019. Και αν είστε αναρωτιέστε πώς συγκρίνεται με μια Bugatti Chiron, αυτή είχε χρειαστεί 42 δευτερόλεπτα!

Αυτές οι επιδόσεις καταγράφηκαν στη Γερμανία, επαληθεύτηκαν ανεξάρτητα από ανεξάρτητους φορείς πιστοποίησης.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!