NEA

CUPRA DarkRebel: Φτιάξτο  μόνο σου με το Hyper Configurator

Οι φίλοι της CUPRA έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τη δική τους έκδοση του CUPRA DarkRebel χρησιμοποιώντας το Hyper Configurator.

Μέχρι στιγμής, περισσότεροι από 100.000 χρήστες έχουν ήδη προσαρμόσει το DarkRebel μέσω μιας ξεχωριστής online εμπειρίας στο Hyper Configurator. Τώρα, η CUPRA παρέχει τη δυνατότητα στους διαδικτυακούς της φίλους να σχεδιάσουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους βάσει των προτιμήσεών τους.

Οι θαυμαστές της μάρκας μπορούν να συμμετάσχουν μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης της CUPRA Greece έως τις 2 Ιουλίου, δίνοντας τη δική τους σχεδιαστική πινελιά και δημιουργώντας το εικονικό αθλητικό αυτοκίνητο όπως το έχουν φανταστεί.

Αρκεί να ακολουθήσουν τον σύνδεσμο https://hyperconfigurator.metahype.com/ και να αφήσουν ελεύθερη τη φαντασία τους. Με ένα ανάρτηση ή κοινοποίηση και με πολλά “μου αρέσει”, η CUPRA Tribe μπορεί να ξεπεράσει τους περιορισμούς του πραγματικού κόσμου, ακριβώς όπως προστάζει το ανατρεπτικό DNA της CUPRA.

Όπως ανέφερε ο Jorge Diez, Επικεφαλής Σχεδιασμού της CUPRA, “Το Dark Rebel είναι η απόλυτη εκδοχή του σχεδιασμού της CUPRA για το μέλλον. Με το DarkRebel, θέλουμε να αποδείξουμε ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα του μέλλοντος μπορούν να είναι ελκυστικά και προκλητικά.”

Οι φίλοι της CUPRA συμμετέχουν στον σχεδιασμό της μελλοντικής φυσικής έκδοσης του αυτοκινήτου με τις προσαρμογές τους. – #ExponentialCUPRA #CUPRA #UnstoppableImpulse.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!