NEA

Kosmocar-Volkswagen: Μεγάλος Διαγωνισμός «After… Sails»

Η Kosmocar – Volkswagen συνεργάζεται με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Volkswagen για να γιορτάσει τα δύο χρόνια από την έναρξη του πρωτοποριακού προγράμματος “Αστυπάλαια: έξυπνο και αειφόρο νησί” με τον μοναδικό διαγωνισμό “Volkswagen After… Sails”.

Μέσω του διαγωνισμού “Volkswagen After… Sails”, η Kosmocar – Volkswagen έχει ως στόχο να αναδείξει το όραμα της Volkswagen για το μέλλον της αυτοκίνησης και τη βιώσιμη κινητικότητα. Στο πλαίσιο αυτού του διαγωνισμού, οι πελάτες της Volkswagen θα έχουν την ευκαιρία να:

  • Ενημερωθούν για το πρωτοποριακό πρόγραμμα “Αστυπάλαια: έξυπνο και αειφόρο νησί”, το οποίο καθιστά την Αστυπάλαια ένα πρότυπο για την κλιματικά ουδέτερη κινητικότητα.
  • Ζήσουν μια μοναδική εμπειρία κινητικότητας, που περιλαμβάνει τη χρήση ηλεκτρικών οχημάτων.
  • Γνωρίσουν νέες και πρωτοποριακές υπηρεσίες μετακίνησης για τη χώρα μας, όπως τον διαμοιρασμό οχημάτων (vehicle sharing) και την κοινή χρήση οχημάτων (ride sharing).

Ο διαγωνισμός Volkswagen After… Sails συμμετέχουν οι πελάτες της Volkswagen που:

  • Κλείνουν online ραντεβού για οποιαδήποτε εργασία στο αυτοκίνητό τους μέσω της εφαρμογής MyServiceNow (https://myservicenow-vw.kosmocar.gr/home), η οποία είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο της Volkswagen (www.volkswagen.gr) από τις 12 Ιουνίου έως τις 9 Ιουλίου 2023.
  • Εκτελούν αυτές τις εργασίες στο δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Volkswagen έως τις 15 Ιουλίου 2023.

Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό Volkswagen After… Sails θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μοναδικά δώρα, όπως:

  • Τρία 3ήμερα ταξίδια στην Αστυπάλαια με πληρωμένα τα αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε Boutique Hotel με πρωινό και δωρεάν χρήση των υπηρεσιών έξυπνης κινητικότητας μέσω της εφαρμογής astyMOVE.
  • Έξι (6) δοκιμαστικές οδηγήσεις τριών ημερών με τα ηλεκτρικά μοντέλα της οικογένειας ID*.
  • 24 μοναδικά πακέτα αξεσουάρ ID που θα είναι ο ιδανικός σύντροφος για τις καλοκαιρινές αποδράσεις, συμπεριλαμβανομένου:
  • – Travel Pack, που περιλαμβάνει ένα θερμός και ένα σακίδιο πλάτης
  • – Technology Pack, που περιλαμβάνει ακουστικά και ηχείο Bluetooth
  • – Lifestyle Pack, που περιλαμβάνει γυαλιά ηλίου και καπέλο

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!