NEAPINED

Με 300 άλογα η BMW X1 M35i XDrive

Η BMW παρουσίασε την κορυφαία έκδοση του νέου X1, γνωστή ως Χ1 Μ35i xDrive, η οποία ανήκει στην οικογένεια των μοντέλων Μ Performance.

Αν και δεν ανήκει στα πιο ακραία Μ μοντέλα, αποτελεί μια επιλογή πιο κάτω από αυτά. Οπτικά, η X1 M35i xDrive διακρίνεται από τον επιθετικό εμπρός προφυλακτήρα και τη χαρακτηριστική μάσκα με τις κάθετες διπλές μπάρες, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχουν τετραπλές απολήξεις εξάτμισης και ένα μεγαλύτερο σπόιλερ οροφής.

Η X1 M35i εφοδιάζεται με έναν τετρακύλινδρο turbo κινητήρα χωρητικότητας 2.000 κ.εκ. που αποδίδει 300 ίππους και 400 Nm ροπής. Συνδυάζεται με ένα 7άρι αυτόματο κιβώτιο Steptronic. Η τετρακίνηση είναι στάνταρ, όπως και το εμπρός μπλοκέ διαφορικό.

Η ανάρτηση είναι ενεργητική και η απόσταση από το έδαφος έχει μειωθεί κατά 15 χιλιοστά σε σχέση με τις στάνταρ εκδόσεις. Επίσης, υπάρχουν βελτιώσεις στο σύστημα φρένων.

Σχετικά με τις επιδόσεις η κορυφαία για την ώρα X1 επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 5,4 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα.

Η νέα BMW X1 M35i θα είναι διαθέσιμη από τον Νοέμβριο και θα ανταγωνίζεται κυρίως την Mercedes-AMG GLA 35.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!