NEA

Ο πρόεδρος της Porsche έκανε κάμπινγκ με μια 911 Turbo S!

Ο Oliver Blume, διευθύνων σύμβουλος της Porsche, απολάμβανε το φετινό Le Mans αγώνα χωρίς πολυτέλειες και εκθαμβωτικές εκδηλώσεις.

Στάθμευσε μία μαύρη 911 Turbo S στο Porsche Employee Camp, έναν ξεχωριστό χώρο όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να ζήσουν την εμπειρία του αγώνα, και ανοίγοντας την οροφή του αυτοκινήτου, τοποθέτησε μία σκηνή στην οποία πέρασε δύο νύχτες με τη σύζυγό του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η Porsche πρόσθεσε αυτήν την σκηνή στη γκάμα των αξεσουάρ της πριν από λιγότερο από ένα χρόνο, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει δύο ενήλικες και διαθέτει ενσωματωμένο αφρώδες στρώμα.

Έχει δύο πλευρικά παράθυρα και ένα φεγγίτη για εξαερισμό και θέα, τα οποία έχουν σήτες για τα έντομα, ενώ υπάρχουν επίσης λογότυπα της Porsche σε διάφορα σημεία. Είναι αδιάβροχη, κάτι που αποδείχθηκε χρήσιμο κατά τη διάρκεια του φετινού αγώνα, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν σε οποιοδήποτε μοντέλο Porsche, ανεξάρτητα από την παρουσία ραγών οροφής.

Οι πελάτες μπορούν να εγκαταστήσουν αυτήν τη σκηνή στα μοντέλα Panamera, Taycan, Macan και Cayenne. Το Turbo S διαθέτει τον διπλά υπερτροφοδοτούμενο 3,8 λίτρων flat-six κινητήρα της Porsche που παράγει 650 ίππους και 590 Nm ροπής. Μπορεί να επιταχύνει από 0 σε 100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,6 δευτερόλεπτα.

Η σκηνή είναι διαθέσιμη σε μαύρο-φωτεινό γκρι ή μαύρο-σκούρο γκρι χρώμα και κοστίζει περίπου 6.500 ευρώ. Υπάρχει μια ειδική θήκη στην οροφή για την αποθήκευσή της, αλλά αυτό περιορίζει την τελική ταχύτητα του αυτοκινήτου στα 130 χλμ./ώρα.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!