NEA

Mobility 2023: Τον Σεπτέμβριο ξανά στο Golden Hall

Τo event Mobility  θα ξεκινήσει στις 14 Σεπτεμβρίου, θα διαρκέσει μέχρι της 23 του ίδιου μήνα και θα γίνει στον προαύλιο χώρο του Golden Hall.

Η Mobility είναι το πιο σημαντικό event που λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα και πραγματοποιείται στο Golden Hall τον Σεπτέμβριο. Αυτή η εκδήλωση φέρνει μαζί την αγορά των αυτοκινήτων και της μικροκινητικότητας.

Μετά από τρία χρόνια λειτουργίας, έχει γίνει θεσμός και αποτελεί το σημαντικότερο γεγονός στον τομέα της Mobility στην Ελλάδα, προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες από όλη τη χώρα.

Η δυνατότητα δωρεάν εισόδου σε έναν όμορφο και πολυδιάστατο χώρο, κατάλληλο για όλη την οικογένεια, επιτρέπει στους επισκέπτες να απολαύσουν άνετα και πολλαπλές επισκέψεις στην έκθεση.

Φέτος, εκτός από τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα, θα παρουσιαστούν επίσης υβριδικά μοντέλα από όλες τις κατηγορίες.

Οι κορυφαίες εταιρείες με τις πιο διαδραστικές προτάσεις σε αυτοκίνητα, μικρά αυτοκίνητα, ηλεκτρικά σκούτερ, ηλεκτρικά ποδήλατα, leasing, ασφάλειες, πάροχοι φορτιστών ενέργειας και άλλοι, θα είναι παρόντες στο event. Κατά τη διάρκεια των δέκα ημερών της έκθεσης, αναμένονται πολλές εκπλήξεις για τους επισκέπτες.

Ταυτόχρονα, θα πραγματοποιηθούν δοκιμές οδήγησης για ένα μεγάλο αριθμό μοντέλων, περισσότερα από αυτά που θα παρουσιαστούν στην έκθεση. Οι εταιρείες που συμμετέχουν θα παρέχουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να οδηγήσουν και άλλα μοντέλα ή micro-cars από την γκάμα τους.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!