NEA

Singer 911 DLS-Turbo: H Porsche των 2 εκατομμυρίων!

Η Singer σχεδιάζει να κατασκευάσει 99 αυτοκίνητα DLS-Turbo, ενώ η τιμή αναμένεται να υπερβεί τα 2 εκατομμύρια ευρώ του αρχικού μοντέλου DLS.

Η τελευταία δημιουργία της Singer, η DLS-Turbo, συνδυάζει τις γνώσεις από τα προγράμματα Dynamic and Lightweight Study και Turbo Study. Εμπνευσμένη από τις θρυλικές αγωνιστικές 934/5 της δεκαετίας του 1970, αυτή η έκδοση της Porsche 911 είναι πραγματικά εξωφρενική.

Βασίζεται σε μια 911 της γενιάς 964 από τη δεκαετία του 1990 και η DLS-Turbo έχει μια εξαιρετικά επιθετική εμφάνιση. Σε δύο εκδόσεις: την Blood Orange Track και την ελαφρώς πιο ήπια Moet Blanc Road spec.

Και οι δύο εκδόσεις διαθέτουν τεράστια carbon φτερά, πλαϊνά παράθυρα με εισαγωγές αέρα και έναν twin-turbo κινητήρα flat-six 3,8 λίτρων. Το Track μοντέλο εξοπλίζεται με ένα τεράστιο διπλό φτερό και ένα μεγαλύτερο μπροστινό splitter.

Η Singer προσφέρει ακόμη και τη δυνατότητα αγοράς και των δύο φτερών, επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες να τα αντικαθιστούν.

Το εσωτερικό είναι εξίσου εντυπωσιακό με σπορ καθίσματα και ένα ταμπλό που συνδυάζει στοιχεία από τα όργανα της Porsche της δεκαετίας του 1960 και του 1980.

Ο κινητήρας της DLS-Turbo είναι ένας twin-turbo 3,8λίτρων, παράγοντας πάνω από 700 ίππους. Η ισχύς μεταφέρεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων έξι σχέσεων.

Οι ζάντες της BBS με κεντρικό κλείδωμα και τα ελαστικά Michelin Cup 2 ή Cup 2R, με τα πίσω ελαστικά να έχουν πλάτος 345 χιλιοστά, είναι επίσης παρούσες.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!