ΑΓΩΝΕΣ

GP Αυστρίας – Sprint: Αυτό το πήρε ο Verstappen!

H Red Bull έκανε το πρώτο της «1-2» σε αγώνα Sprint και συγκέντρωσε ακόμη περισσότερους βαθμούς. Στην 3η θέση ο Sainz, ακολούθησαν οι Aston Martin των Stroll και Alonso.

Στο βρεγμένο Sprint της Αυστρίας η εκκίνηση ήταν καθαρή με τον Perez να αναθαρρεί στις πρώτες στροφές αλλά τελικά ο Verstappen να δείχνει ποιος είναι το αφεντικό.

Μαχητικός ο Hulkenberg με τον Sainz να το παλεύει και τον Leclerc να ξεκινά από την 9η θέση μετά από ποινή 3 θέσεων μετά από ένα περιστατικό παρεμπόδισης στον Piastri στη διάρκεια του Shootout.

Στη συνέχεια το Sprint έγινε πολύ ενδιαφέρον με πολλά ντουμπλαρίσματα και μεγάλο ενδιαφέρον. Προς το τέλος η πίστα στέγνωνε με τους οδηγούς να περνούν στα σλικ ελαστικά και να υπάρχουν αρκετά θεαματικά προσπεράσματα.

Αρκετοί έβαλαν μεσαία γόμα έχοντας σοβαρό μειονέκτημα. Στο τέλος του Sprint ο Verstappen γκρίνιαξε λιγάκι για την επιθετική διάθεση που είχε απέναντι του ο Perez.

Τελικά, το Sprint είχε το Verstappen νικητή με τον Perez να ακολουθεί. Παρακάτω η πλήρης σειρά του αγώνα, αύριο στις 16:00 ο αγώνας, δείτε εδώ τη βαθμολογία μετά το Sprint.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!