NEAPINED

Πώς θα αποφύγετε από τις ουρές των διοδίων; Τι λάθος κάνουμε και δεν το διορθώνουμε;

Τέλος, στην ταλαιπωρία της αναμονής στα διόδια υπόσχονται τα e-pass που προσφέρουν οι εταιρίες διαχείρισης των εθνικών οδών της χώρας, ωστόσο φαίνεται ότι δεν έχουν σημαντική απήχηση στους χρήστες του οδικού δικτύου.

Αυτό τουλάχιστον το αντιλαμβάνεται κανείς όταν φτάσει στα διόδια, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, αλλά και στις αποδράσεις των Αθηναίων καθ όλη τη διάρκεια του έτους και δει τους ουρές για το πέρασμα τους από τα ταμεία των διοδίων. Την ίδια στιγμή θα διαπιστώσει ελεύθερους τους διαδρόμους με τα e-pass, καθώς είναι ελάχιστα τα οχήματα που φέρουν τα ηλεκτρονικά διαβατήρια των διοδίων, σε σχέση πάντα με τα άλλα οχήματα… με τους παραδοσιακούς ιδιοκτήτες.

Γιατί συμβαίνει αυτό θα αναρωτηθείτε. Μια πρώτη απάντηση είναι το οικονομικό, καθώς απαιτεί μια σημαντική δαπάνη για να φορτιστεί ο πομπός. Συνήθως το ποσό φόρτισης εκκινεί από 30 ευρώ, αλλά κάθε εταιρία, βλέπε Αττική οδός και Ολυμπία οδός προσφέρουν εκπτωτικά προγράμματα για κάθε διέλευση. Πχ η Ολυμπία οδός από 6 έως 15 διελεύσεις προσφέρει έκπτωση 15%, ενώ για αυτούς που κάνουν από 31 έως 40 διελεύσεις προσφέρει έκπτωση 50%.

Την ίδια στιγμή και η Αττική οδός προσφέρει συνδρομητικό πρόγραμμα προπληρωμής που επιβραβεύει τους τακτικούς χρήστες της Αττικής οδού καθώς ο οδηγός μεγιστοποιεί τα οφέλη του στις 47 διαδρομές τον μήνα, επιτυγχάνοντας έτσι έκπτωση 32%.

Στο μεταξύ, πολλοί πιστεύουν ότι η συσκευή κοστίζει και αυτό αποτελεί ένα αντικίνητρο. Πλέον δεν υπάρχει κόστος αγοράς, αλλά και την ίδια στιγμή η συσκευή μπορεί να έλθει στο χώρο που επιθυμείτε, χωρίς κανένα κόστος μεταφορικών από τα Courier.

Από τα παραπάνω γίνεται σαφές ότι το e-pass θα σας βγάλει από την ταλαιπωρία της αναμονής στα διόδια και την ίδια στιγμή θα σας κάνει μια σχετική οικονομία. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε απευθείας με τα Τμήματα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών ή επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες των συνεργαζόμενων οδικών δικτύων:

Αττική Οδός210 6682222www.aodos.gr
Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου2410 741440www.aegeanmotorway.gr
Ολυμπία Οδός22960 95555www.olympiaodos.gr
Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου26340 39010-11www.gefyra.gr
Μορέας2710 562020www.moreas.com.gr
Νέα Οδός / Τμήμα Α.Θ.Ε.22950 26900www.neaodos.gr
Νέα Οδός/ Τμήμα Ιόνιας Οδού2641 306 306www.neaodos.gr
Κεντρική Οδός801 700 7000www.kentrikiodos.gr
Εγνατία Οδός2310 470 100www.egnatia.eu

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!