NEAPINED

Αέρας ανανέωσης για το νέο Peugeot 208

H γαλλική εταιρία ανακοίνωσε μία ανανέωση για το μικρότερο μοντέλο της, τόσο σε αισθητικό όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο. Διαθέσιμο από τις αρχές 2024.

Η Peugeot ανανεώνει το δημοφιλές μοντέλο της, το 208, προσδίδοντάς του μια πιο εντυπωσιακή εμφάνιση, ιδίως στο μπροστινό μέρος. Το νέο μοντέλο διαθέτει ανανεωμένα φώτα ημέρας με τρεις μπάρες, εμπνευσμένα από το αγωνιστικό 9Χ8 του Le Mans.

Πλέον αυτά τα φώτα χρησιμοποιούνται σε όλα τα νέα και ανανεωμένα μοντέλα της μάρκας. Στην πλουσιότερη έκδοση εξοπλισμού, η μπροστινή επιγραφή φωτίζεται, ενώ και πίσω υπάρχουν νέα φώτα.

Η έκδοση GT διαθέτει προβολείς full LED και ξεχωρίζει με τα μαύρα προστατευτικά φτερών και τη δυνατότητα διχρωμίας με μαύρη οροφή. Επιπλέον, υπάρχουν νέα χρώματα αμαξώματος, μαύροι εξωτερικοί καθρέφτες και ανανεωμένο λογότυπο και γραμματοσειρά της μάρκας.

Στο εσωτερικό, υπάρχουν νέες επενδύσεις και η δυνατότητα επιλογής αλκαντάρας με πράσινες ραφές. Η οθόνη αφής του συστήματος infotainment i-Connect έχει διαγώνιο 10,0 ιντσών σε όλες τις εκδόσεις. Ο πίνακας οργάνων στις πιο πλούσιες εκδόσεις Allure και GT είναι επίσης ψηφιακός και έχει διαγώνιο 10,0 ιντσών. Τα συστήματα υποβοήθησης έχουν αναβαθμιστεί.

Στη γκάμα των κινητήρων 1.2 PureTech, προστέθηκαν νέες υβριδικές εκδόσεις με σύστημα 48V και ισχύ 100 και 136 ίππων, ενώ οι συμβατικές εκδόσεις προσφέρονται με κινητήρες από 75 έως 100 ίππους. Η Peugeot αναφέρει ότι οι νέες υβριδικές εκδόσεις είναι πιο οικονομικές κατά 15%.

Όσον αφορά το ηλεκτρικό μοντέλο Ε-208, θα εξοπλιστεί με έναν ηλεκτροκινητήρα ισχύος 156 ίππων και μια νέα μπαταρία χωρητικότητας 51,0 kWh.

Η αυτονομία του ανέρχεται σε 400 χιλιόμετρα σύμφωνα με τον κύκλο WLTP, και ο χρόνος φόρτισης από 10% σε 80% διαρκεί μόλις 25 λεπτά σε ταχυφορτιστή. Ο ο on board φορτιστή έχει ισχύ 7,4 kW και τον προαιρετικό να φτάνει τα 11,0 kW.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!