ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Mazda: Ηλεκτρικά με κυλινδρικές μπαταρίες Panasonic

Η Mazda και η Panasonic Energy ανακοινώνουν μια σημαντική συμφωνία για την κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών σε μπαταρίες για ηλεκτρικά οχήματα και αυτόνομα οχήματα. Οι δύο εταιρείες ξεκινούν έναν διάλογο με σκοπό την ανάπτυξη μιας μεσοπρόθεσμης συνεργασίας σε μια αναπτυσσόμενη αγορά.

Η Panasonic Energy, με τις εγκαταστάσεις της στην Ιαπωνία και τη Βόρεια Αμερική, θα παράσχει στη Mazda κυλινδρικές μπαταρίες ιόντων λιθίου για τα αυτοκίνητά της. Ταυτόχρονα, η Mazda θα χρησιμοποιήσει αυτές τις μπαταρίες στα ηλεκτρικά οχήματά της που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά το δεύτερο μισό της δεκαετίας του 2020.

Με αυτή τη συμφωνία, η Mazda επιδιώκει να εξασφαλίσει υψηλής ποιότητας μπαταρίες για τα ηλεκτρικά της οχήματα, προσφέροντας ταυτόχρονα βιώσιμες και αξιόπιστες λύσεις μεταφοράς στους πελάτες της. Η Panasonic Energy, από την πλευρά της, ενισχύει την παρουσία της στην αγορά των ηλεκτρικών οχημάτων, συμβάλλοντας στην προώθηση των καινοτόμων τεχνολογιών και της πράσινης κινητικότητας.

Ο Kazuo Tadanobu, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Panasonic Energy, δήλωσε: «Καθώς η αυτοκινητοβιομηχανία προχωρά γρήγορα στην ηλεκτροκίνηση και πρωτοστατεί σε αυτή την τεχνολογία, η συνεργασία με τη Mazda θα είναι ένα σημαντικό βήμα προς την επίτευξη της αποστολής μας, να δημιουργήσουμε μια κοινωνία στην οποία η επιδίωξη της ευτυχίας και το βιώσιμο περιβάλλον εναρμονίζονται. Με την προηγμένη τεχνολογία και την πολύχρονη εμπειρία μας, θέλουμε να προωθήσουμε την ανάπτυξη της βιομηχανίας μπαταριών ιόντων λιθίου και θα επιταχύνουμε περαιτέρω τις προσπάθειές μας για την επίτευξη μηδενικών εκπομπών».

Kazuo Tadanobu, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Panasonic Energy: «Καθώς η αυτοκινητοβιομηχανία προχωρά γρήγορα στην ηλεκτροκίνηση και πρωτοστατεί σε αυτή την τεχνολογία, η συνεργασία με τη Mazda θα είναι ένα σημαντικό βήμα προς την επίτευξη της αποστολής μας, να δημιουργήσουμε μια κοινωνία στην οποία η επιδίωξη της ευτυχίας και το βιώσιμο περιβάλλον εναρμονίζονται. Με την προηγμένη τεχνολογία και την πολύχρονη εμπειρία μας, θέλουμε να προωθήσουμε την ανάπτυξη της βιομηχανίας μπαταριών ιόντων λιθίου και θα επιταχύνουμε περαιτέρω τις προσπάθειές μας για την επίτευξη μηδενικών εκπομπών».

Masahiro Moro, Διευθυντής και Ανώτερος Διευθύνων Σύμβουλος της Mazda: «Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών μας για την ηλεκτροκίνηση, η Mazda εργάζεται με τους συνεργάτες της σε τρεις φάσεις για να ανταποκριθεί ευέλικτα στις αλλαγές στις ρυθμιστικές τάσεις, στις ανάγκες των καταναλωτών και σε άλλους τομείς. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε με την Panasonic Energy, η οποία υπήρξε πρωτοπόρος στις μπαταρίες ιόντων λιθίου αυτοκινήτων, αναπτύσσοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας. Θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε στον περιορισμό της υπερθέρμανσης του πλανήτη μέσω των πρωτοβουλιών μας, συμπεριλαμβανομένης της στρατηγικής μας για την ηλεκτροκίνηση».

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!