NEAPINED

Mercedes: Πρώτη γεύση από την CLE Cabriolet

Η Mercedes CLE Cabriolet είναι η ανοιχτή έκδοση της νέας CLE που αναμένεται να είναι διαθέσιμη από το επόμενο έτος.

Η Mercedes CLE Cabriolet αντικαθιστά τις αντίστοιχες ανοιχτές εκδόσεις των C και Ε-Class, και χαρακτηρίζεται από μια ποιοτική μαλακή οροφή που αναδιπλώνεται ηλεκτρικά και μια διαφορετική σχεδίαση του πίσω μέρους. To μήκος του αυτοκινήτου παραμένει στα 4,85 μέτρα και διαθέτει τέσσερις θέσεις.

Το εσωτερικό διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων των 12,3 ιντσών και μεγάλη οθόνη αφής των 11,9 ιντσών στην κεντρική κονσόλα για το αναβαθμισμένο σύστημα infotainment. Ένα χαρακτηριστικό του αυτοκινήτου είναι το “σπόιλερ” στο πάνω μέρος του παρμπρίζ, το οποίο βοηθά στον αέρα πάνω από την καμπίνα, επιτρέποντας στους επιβάτες να ταξιδεύουν άνετα με ανοιχτή οροφή.

Η γκάμα κινητήρων περιλαμβάνει τους ίδιους κινητήρες με την CLE κουπέ, συμπεριλαμβανομένων του CLE 220 d και CLE 200 με κινητήρες 2.000 κυβικών και ισχύ 200 και 204 ίππων αντίστοιχα. Η CLE 200 θα διατίθεται και με τετρακίνηση 4MATIC, όπως και οι CLE 300 4MATIC και CLE 450 4MATIC με ισχύ 258 ίππων και 381 ίππων αντίστοιχα.

Στο μέλλον, αναμένονται πιο αθλητικές εκδόσεις AMG και plug-in υβριδικές εκδόσεις. Ωστόσο, η CLE Cabriolet θα είναι λίγο πιο αργή από την κουπέ έκδοση λόγω του μεγαλύτερου βάρους της μαλακής οροφής και των ενισχύσεων στο αμάξωμα. Επίσης, αναμένεται να έχει υψηλότερη τιμή και πιθανώς μικρότερο χώρο αποσκευών σε σχέση με τα 420 λίτρα της κουπέ έκδοσης.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!