NEA

Porsche 911 Carrera GTS Le Mans Centenaire Edition: Για το Λε Μαν!

Η Porsche παρουσίασε μια νέα ειδική έκδοση της 911 με την ονομασία “Porsche 911 Carrera GTS Le Mans Centenaire Edition,” η οποία αποτίνει φόρο τιμής στον διάσημο αγώνα αντοχής του Le Mans. Η εταιρεία έχει συνδέσει το όνομα της με πολλές επιτυχίες σε αυτόν τον αγώνα.

Η ειδική έκδοση 911 Le Mans θα είναι διαθέσιμη μόνο στη Γαλλία και θα παραχθεί σε μόλις 70 μονάδες. Αυτό το μοντέλο τιμά δύο επιτυχημένα αγωνιστικά μοντέλα της Porsche, το 356 SL του 1951 και το 911 GT του 1998.

Το νούμερο “46” είναι επίσης αναγραμμένο στις πόρτες της, αναφερόμενο στον αριθμό εκκίνησης της πρώτης Porsche που συμμετείχε στον αγώνα Le Mans.

Βασίζεται στο μοντέλο 911 GTS, το οποίο διαθέτει κινητήρα με ισχύ 480 ίππων. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ ενός χειροκίνητου κιβωτίου 7 σχέσεων ή ενός αυτόματου PDK με 8 σχέσεις.

Η περιορισμένη διαθεσιμότητα του μοντέλου προσδίδει μοναδικότητα και συναισθηματική αξία στην ειδική έκδοση για τους λάτρεις της Porsche και του αγώνα Le Mans στη Γαλλία.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!