NEA

Πόσο ακόμα θα ρίξει τις τιμές η Tesla;

Συνεχίζει τον πόλεμο τιμών η Tesla στην Κίνα – Σε λίγο το φτηνότερο της μοντέλο θα κοστίζει όσο ένα κορυφαίο Duster – Στα κάγκελα το VW Group!

Συνεχίζει τον πόλεμο τιμών η Tesla στην Κίνα καθώς ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει στους νέους αγοραστές των ηλεκτρικών οχημάτων της ένα μπόνους μετρητών, που ισοδυναμεί με σχεδόν 500 δολάρια, εάν έχουν μια παραπομπή από έναν υπάρχοντα ιδιοκτήτη.

Η Tesla είπε ότι θα προσφέρει στους νέους αγοραστές των οχημάτων Model Y και Model 3 έκπτωση μετρητών 3.500 γιουάν (483 $) εάν μπορούσαν να αναφέρουν μια παραπομπή από έναν υπάρχοντα ιδιοκτήτη.

Η Tesla είπε επίσης ότι οι νέοι αγοραστές θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στο σύστημα υποβοήθησης οδηγού Enhanced Autopilot για 90 ημέρες.

Από την αρχή του έτους, όταν ξεκίνησε έναν πόλεμο τιμών στην αγορά ηλεκτρικών οχημάτων της Κίνας, η Tesla μείωσε τη βασική τιμή του sedan Model 3 στην Κίνα κατά 14% και κατά 10% για το Model Y, το παγκόσμιο best-seller της.

Στα κάγκελα η VW

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Volkswagen για την Κίνα, Ralf Brandstatter, δήλωσε σε ομιλία του τον περασμένο μήνα σε εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκε ο Κινέζος πρωθυπουργός Li Qiang ότι η αγορά της Κίνας για ηλεκτρικά οχήματα χαρακτηρίζεται από “υψηλές εκπτώσεις τιμών” και “ανθυγιεινό ανταγωνιστικό περιβάλλον”.

Η Tesla ανακοίνωσε τις εκπτώσεις σε μετρητά στον λογαριασμό της στο Weibo. Μάλιστα συνεχίζει μια προηγούμενη προσφορά που είχε ανακοινωθεί τον Ιούνιο για εκπτώσεις 7.000 γιουάν στους αγοραστές των ακριβότερων οχημάτων Model S και Model X στην Κίνα.

Ορισμένοι ιδιοκτήτες της Tesla δημοσίευσαν τους κωδικούς παραπομπής τους στο διαδίκτυο και κάλεσαν άλλους να τους χρησιμοποιήσουν , υποδηλώνοντας ότι η έκπτωση μετρητών θα μπορούσε να είναι ευρέως διαθέσιμη για νέους αγοραστές.

Η Tesla πούλησε 247.217 οχήματα στην Κίνα το δεύτερο τρίμηνο, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύθηκαν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Αυτό ήταν το υψηλότερο από τότε που άρχισε να παραδίδει οχήματα από το εργοστάσιό της στη Σαγκάη στις αρχές του 2020.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!