NEA

Τροχαίες παραβάσεις: Τα πρόστιμα θα περνούν στο Taxis

Έκανες τροχαία παράβαση; Ηλεκτρονικό ραβασάκι με το πρόστιμο στο Τaxis θα λάβεις… Τι αλλάζει στους ελέγχους της τροχαίας

Τις προτεραιότητες, τους στόχους και τις μεταρρυθμίσεις της επόμενης τετραετίας για την Ελληνική Αστυνομία παρουσίασε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη,  Νότης Μηταράκης κατά την ομιλία του στη Βουλή, στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Στη συνέχεια σημείωσε πως «η Τροχαία θα στηριχθεί με προσωπικό, να βγει στους δρόμους. Εξοπλισμένοι με tablets, με πλήρη διασύνδεση. Ώστε να μπορεί να καταλογίζει άμεσα διοικητικά πρόστιμα τα οποία θα μεταβιβάζονται στο taxis».

Παράλληλα αναφέρθηκε στον ψηφιακό μετασχηματισμό της Ελληνικής Αστυνομίας. «Την ίδια στιγμή σχεδιάζουμε να φέρουμε την Αστυνομία στο κινητό του πολίτη. Με την εφαρμογή MyELAS. Με πρόσβαση σε εφαρμογή αιτήσεων και ηλεκτρονικών ραντεβού για κάθε υπηρεσία που αφορά τον Πολίτη. Καθώς εκσυγχρονίζουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες», είπε.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!