NEA

Θα βλέπεις τροχαία και θα τρέμεις… Τι αλλάζει ο νέος υπουργός

Νέα μέτρα εξυφαίνονται για την αύξηση της αποτελεσματικότητας στους δρόμους της Αθήνας, όπως αυτό τόνισε ο νέος υπουργός προστασίας του Πολίτη Νότης Μηταράκης.

Ο νέος υπουργός εστιάζοντας στην τροχαία έκανε  λόγο για «νέο ενθουσιασμό και νέα στρατηγική στους δρόμους». Είπε ότι θα αυξηθεί από τον Σεπτέμβριο, επενδύοντας σε προσωπικό και σε τεχνολογία.

Όπως είπε  τα στελέχη της, σύντομα, θα διαθέτουν tablets, για να περνάνε αυτόματα τα διοικητικά πρόστιμα στο taxis. Είπε επίσης ότι οι αστυνομικοί σύντομα θα εφοδιαστούν με κάμερες κάτι που θα ενισχύσει την ασφάλεια τόσο των ιδίων των αστυνομικών αλλά θα προστατεύουν και τους πολίτες από τυχόν αστυνομικές αυθαιρεσίες. 

Επισήμανε, ωστόσο, την ανάγκη να γίνει μια συζήτηση με ανοικτό μυαλό και με τις αρχές προστασίας προσωπικών δεδομένων, για τη χρήση των καμερών. Τόνισε ακόμη ότι δεν θα υπάρχουν αναρμόδιοι αστυνομικοί. Όλοι έχουν καθήκον αντίδρασης απέναντι στην παρανομία.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!