NEA

Το Polestar 5 θα είναι ένα τέρας ισχύος [video]

Τα σπορ ηλεκτρικά αποτελούν την πιο δημοφιλή τάση αυτής της εποχής, και η Hyundai με το Ioniq 5 N κατάφερε να κάνει ιδιαίτερη αίσθηση στο φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood.

Στην ίδια εκδήλωση βρέθηκε και η Polestar, η εταιρία που ανήκει αποκλειστικά στη Volvo και ειδικεύεται στα ηλεκτρικά οχήματα. Εκεί, μαζί με τα άλλα μοντέλα που παρουσίασε, αποκάλυψε επίσης το επερχόμενο Polestar 5.

Παρότι βρίσκεται ακόμα σε φάση δοκιμών και είναι πλήρως καμουφλαρισμένο, το Polestar 5 δείχνει να έχει τις αναλογίες ενός μεγάλου Grand Tourer, με μακρύ καπό και έντονη κλίση της οροφής προς το πίσω μέρος, σε στιλ κουπέ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε μέχρι σήμερα, το νέο Polestar θα εξοπλίζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες για τετρακίνηση, οι οποίοι συνδυαστικά θα αποδίδουν 884 ίππους και 900 Nm ροπής.

Η εταιρία στοχεύει να προσφέρει αυτονομία άνω των 600 χιλιομέτρων, οπότε αναμένεται η μπαταρία να έχει χωρητικότητα άνω των 100 kWh.

Η επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου αναμένεται να γίνει μέσα στο 2024, οπότε τις επόμενες μήνες αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες και εικόνες για το ταχύτερο μοντέλο στην έως τώρα πορεία της Polestar.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!