NEAPINED

Το Pininfarina Battista Edizione Nino Farina των 3,7 εκ. ευρώ

Η τιμή της Edizione Nino Farina που ανακοινώνει η Automobili Pininfarina είναι σχεδόν η διπλάσια της κανονικής έκδοσης του Battista.

Η Pininfarina Battista Edizione Nino Farina είναι μια ιδιαίτερη έκδοση του ιταλικού υπεραυτοκινήτου Pininfarina Battista με ισχύ 1.903 ίππους! Αυτή η ειδική έκδοση τιμά τον θρυλικό οδηγό της Formula 1, Nino Farina. Θα παραχθούν μόνο 5 από αυτά τα ηλεκτρικά υπεραυτοκίνητα και θα παρουσιαστούν στο φετινό Goodwood Festival of Speed.

Το Pininfarina Battista, που αποκαλύφθηκε το 2019, συνδυάζει ένα σύστημα κίνησης της Rimac με ένα εντυπωσιακό σχεδιασμό αμαξώματος από την Pininfarina. Έτσι και η Edizione Nino Farina διατηρεί το ίδιο σύστημα κίνησης που αποδίδει 1.903 ίππους.

Κάθε τροχός έχει τον δικό του κινητήρα και όλοι μαζί τροφοδοτούνται από μια μπαταρία 120 kWh. Το Battista μπορεί να επιταχύνει για τα 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα και έχει αυτονομία πάνω από 500 χιλιόμετρα.

Η Battista Edizione Nino Farina έχει ένα εντυπωσιακό εξωτερικό, με βασικό χρώμα Rosso Niro που συνοδεύεται από λευκές και μπλε λεπτομέρειες. Η οροφή και τα άνω τμήματα των θυρών είναι μαύρα, ενώ υπάρχουν διάφορα αξεσουάρ από ανθρακονήματα σε διάφορα σημεία του αυτοκινήτου, όπως οι καθρέπτες και τα αεροδυναμικά τμήματα. Ολοκληρώνοντας την εντυπωσιακή εμφάνιση, υπάρχουν ειδικές χρυσές ζάντες και γραφικά 01 στα πλευρικά.

Στο εσωτερικό, η καμπίνα είναι επενδυμένη με δέρμα και περιλαμβάνει μπροστινά καθίσματα σε ασυνήθιστους συνδυασμούς χρωμάτων – μαύρο για τον οδηγό και καφέ για τον συνοδηγό – που φέρουν και το όνομα Nino Farina.

Αξιοσημείωτο είναι πως κάθε ένα από τα πέντε αυτοκίνητα θα έχει μια μοναδική πινακίδα στην πόρτα που θα αναπαράγει μια συγκεκριμένη στιγμή από τη ζωή του Farina, προσφέροντας πλήρη εξατομίκευση μεταξύ των περιορισμένων μοντέλων.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!