NEAPINED

Renault Scenic E-Tech: Πρεμιέρα το φθινόπωρο

Το ολοκαίνουργο Scenic E-Tech με το crossover σχεδιασμό θα παρουσιαστεί επίσημα στις 4 Σεπτεμβρίου, στην έκθεση αυτοκινήτου του Μονάχου. Πλήρως ηλεκτρικό, λανσάρισμα αρχές 2024.

Παρουσιάζοντας το πρωτότυπο Scenic Vision πέρυσι στο Συνέδριο ChangeNOW στο Παρίσι, η Renault αποκάλυψε στο ευρύ κοινό το όραμά της για το επόμενο ηλεκτρικό βήμα στη δημοφιλή κατηγορία C.

Το ηλεκτρικό Renault Scénic E-Tech θα συνεχίσει την πορεία που ξεκίνησε το Scenic Vision, ως το πρώτο παραγωγικό αυτοκίνητο που ενσωματώνει τη νέα στρατηγική της εταιρείας για βιώσιμη κινητικότητα. Έτσι, οι διαστάσεις του ηλεκτρικού Scenic αναμένεται να βρίσκονται κοντά στου πρωτότυπου Scenic Vision που είχε μήκος 4.490 mm, πλάτος 1.900 mm και ύψος 1.590 mm.

Λογικά θα διαθέτει ένα πιο συμβατικό ηλεκτρικό σύστημα κίνησης με μπαταρία, το οποίο αναμένεται να μοιράζεται βασικά εξαρτήματα με το Megane E-Tech. Έτσι, θα περιλαμβάνει δύο μπαταρίες με χωρητικότητα 40 kWh και 60 kWh, καθώς και δύο εκδόσεις ισχύος με 131 και 218 ίππους.

Τα αυτοκίνητα προ-παραγωγής, που κατασκευάζονται στο εργοστάσιο ElectriCity στο Douai της Γαλλίας, θα φέρουν ένα ειδικά σχεδιασμένο μοτίβο της Renault που αντανακλά το εμβληματικό λογότυπο της μάρκας, παράλληλα τιμώντας το αντίστοιχο μοτίβο που χρησιμοποιήθηκε και στο νέο Megane E-Tech.

Το νέο μοντέλο αποκαλύπτει σιγά-σιγά το τελικό του σχήμα, καθώς ένα σύνολο προ-παραγωγής αυτοκινήτων θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί στους δρόμους υπό την καθοδήγηση των μηχανικών της Renault, αυτό το καλοκαίρι. Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!