NEAPINED

Δεν τραβάει το ηλεκτρικό Jeep Avenger – Ισχυρή ζήτηση για την έκδοση βενζίνης

Η Jeep αναθεωρεί την προσέγγισή της για την κυκλοφορία του πρώτου ηλεκτρικού αυτοκινήτου της στην Ευρώπη, λόγω της μείωσης της ζήτησης για ηλεκτρικά οχήματα στην αγορά.

Αρχικά, η εταιρεία είχε σχεδιάσει να παρουσιάσει αποκλειστικά το ηλεκτροκίνητο SUV πόλης Jeep Avenger σε μεγάλο μέρος της Ευρώπης, με τις βενζινοκίνητες εκδόσεις να είναι διαθέσιμες μόνο σε ορισμένες χώρες.

Ωστόσο, λόγω της αυξημένης ζήτησης για το βενζινοκίνητο Avenger σε ανεκμετάλλευτες αγορές και της υποχώρησης των πωλήσεων ηλεκτρικών αυτοκινήτων, η Jeep έχει αποφασίσει να παρουσιάσει τη βενζινοκίνητη έκδοση και σε χώρες όπως η Γερμανία, η Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Με το λανσάρισμα του βενζινοκίνητου Avenger, η Jeep στοχεύει να διασφαλίσει πωλήσεις που αλλιώς θα μπορούσαν να χαθούν από τον ανταγωνισμό. Εκτιμάται ότι η εταιρεία θα επιτύχει μερικές χιλιάδες ετήσιες πωλήσεις στη Γερμανία, τη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο, με τη βενζινοκίνητη έκδοση να είναι διαθέσιμη σε περιορισμένο αριθμό.

Το βενζινοκίνητο Avenger θα είναι εξοπλισμένο με έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1,2 λίτρων και θα προσφέρεται σε μία μόνο έκδοση μοντέλου, με την ονομασία Altitude, με βασική τιμή 27.000 ευρώ στη Γερμανία. Περίπου 10.000 ευρώ λιγότερα από το ηλεκτρικό.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!