ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

Αναβαθμίζεται το Hyundai i30N

Ο Hyundai i30N αναμένεται να υποστεί μια μικρή ανανέωση μέσα στο 2023, περίπου τρία χρόνια μετά την τελευταία αναβάθμισή του.

Παρά την εστίασή της στην ηλεκτροκίνηση, η κορεάτικη εταιρία δεν ξεχνά τα συμβατικά μοντέλα της. Ένα από αυτά είναι το i30 N, το οποίο ενίσχυσε το προφίλ της Hyundai στον χώρο των hot-hatches και σύντομα θα περάσει στην ανανεωμένη του έκδοση.

Η εταιρία βρίσκεται στο στάδιο των τελικών δοκιμών του σπορ μοντέλου, και φαίνεται ότι οι αλλαγές θα επηρεάσουν κυρίως τη γρίλια και τα εμπρός φωτιστικά σώματα, όπως είναι συνηθισμένο σε αυτές τις περιπτώσεις.

Επιπλέον, αναμένονται αισθητικές τροποποιήσεις σε ορισμένα σημεία του αμαξώματος και μικρές αλλαγές στο εσωτερικό, με το σαλόνι να λαμβάνει το πιο πρόσφατο σύστημα ψυχαγωγίας της γενιάς.

Όσον αφορά τον κινητήρα, αναμένεται να διατηρηθεί ο ίδιος δίλιτρος τετρακύλινδρος κινητήρας με ισχύ 250 ή 280 ίππων, ανάλογα με την έκδοση. Κυκλοφορούν φήμες ότι η εταιρία ενδέχεται να προσθέσει μερικά άλογα για να ενισχύσει τον ανταγωνισμό.

Το i30 N θα διατηρήσει το μηχανικό κιβώτιο των έξι σχέσεων, καθώς και το οκτατάχυτο DCT. Αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν από το τέλος του 2023, παραμένοντας ένα από τα τελευταία αυθεντικά και αμόλυντα αυτοκίνητα που προσφέρουν μοναδική οδηγική εμπειρία.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!