NEAPINED

Σας αρέσει ένα τέτοιο νέο Toyota MR2;

Η Toyota δεν προσφέρει αυτήν τη στιγμή ένα μικρό roadster στην γκάμα της, γεγονός που έχει προκαλέσει συζητήσεις και φήμες για έναν πιθανό διάδοχο του εμβληματικού MR2.

Το MR2, που έκανε το ντεμπούτο του τη δεκαετία του 1980, απέκτησε μεγάλη δημοτικότητα με την πάροδο των ετών, ειδικά η τρίτη γενιά του μοντέλου που κυκλοφόρησε το 1999. Ωστόσο, η παραγωγή του MR2 σταμάτησε το 2007 και από τότε η Toyota δεν έχει παρουσιάσει νέα γενιά του αυτοκινήτου.

Το 2021, η Toyota παρουσίασε ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο με φουτουριστικό στυλ, που δημιούργησε προκαταλήψεις ότι θα μπορούσε να αποτελέσει μια πρώτη γεύση για ένα νέο MR2. Ωστόσο, σχεδόν δύο χρόνια αργότερα, φαίνεται ότι η Toyota απλώς μπορεί να εξέτασε τις αντιδράσεις του κοινού, καθώς τα crossovers και τα SUV έχουν την κυριαρχία στην αγορά.

Παρ’ όλα αυτά, η συζήτηση για ένα νέο Toyota MR2 παραμένει ζωντανή και πρόσφατες απεικονίσεις φαντάζονται πώς θα μπορούσε να είναι ένα τέτοιο όχημα.

Οι εικονιζόμενες απεικονίσεις, που δημιουργήθηκαν από τον Theottle στο YouTube, χρησιμοποίησαν το MG Cyberster ως βάση και ενσωμάτωσαν στοιχεία σχεδιασμού που ταιριάζουν περισσότερο στη μάρκα Toyota.

Παρόλο που οι λεπτομέρειες για το σύστημα κίνησης του Cyberster παραμένουν άγνωστες, πιστεύεται ότι θα πρόκειται για ένα μοντέλο με μηδενικές εκπομπές ρύπων και διάφορες επιλογές ιπποδύναμης. Και πως μια πιθανή ονομασία θα είναι η MRE υποδηλώνοντας το ηλεκτρικό DNA του roadster.

Μια ανασχεδιασμένη έκδοση, που αναφέρεται ανεπίσημα ως Toyota MR-E στις απεικονίσεις, πιθανότατα θα εξοπλίζεται με ένα ηλεκτρικό σύστημα κίνησης με μπαταρία. Ωστόσο, παραμένει ανοιχτό το ερώτημα για το αν υπάρχει αρκετή ζήτηση και αν η Toyota θα αναλάβει το ρίσκο να παράγει ένα τέτοιο μοντέλο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!