NEAPINED

Αυτό είναι το ταμπλό του νέου Mini Cooper Electric [video]

Το Mini επιστρέφει στις ρίζες του με μια απλή, ρετρό φουτουριστική διάταξη για το ηλεκτρικό Cooper EV του 2024 – Πηγή έμπνευσης το αρχέτυπο σχέδιο του Ισηγόνη από το 1959.

Τα νέας γενιάς ηλεκτρικά Mini θα διαθέτουν ένα πλήρως διαφορετικό εσωτερικό, πέρα από το μοντέρνο και μινιμαλιστικό τους αμάξωμα. Συγκεκριμένα, η σχεδίαση του ταμπλό συνδυάζει τη σύγχρονη τεχνολογία με παραδοσιακά στοιχεία της μάρκας από την εποχή του Austin Seven.

Κεντρικό σημείο αποτελεί μια μεγάλη οθόνη στο ταμπλό, η οποία απλώνεται από τη μέση προς τα πάνω. Αυτή η οθόνη αναλαμβάνει το ρόλο τόσο του πίνακα οργάνων όσο και της οθόνης αφής για το σύστημα infotainment.

Επιπλέον, θα υπάρχει ένα HUD (Head-Up Display) που θα προβάλλει σημαντικές πληροφορίες για την οδήγηση, ενώ κάτω από την οθόνη θα υπάρχουν και κάποιοι φυσικοί διακόπτες.

Η επένδυση του ταμπλό θα είναι από υφασμάτινο υλικό και θα περιλαμβάνει στοιχεία κρυφού φωτισμού, προσδίδοντας μια ατμόσφαιρα μοναδικής φινέτσας.

Η Mini λέει ότι το υπάρχει μια σειρά από νέα μοτίβα και θέματα, ήχοι και γραφικά που δημιουργούν μία ψηφιακή αλληλεπίδραση με τους επιβάτες. Θα υπάρχουν και ειδικοί ήχοι που θα προσαρμόζονται στη κίνηση του αυτοκινήτου.

Η επιλογή κίνησης γίνεται από έναν μοχλό πίσω από το τιμόνι. Όσον αφορά τις εκδόσεις, το νέο ηλεκτρικό Mini θα είναι διαθέσιμο μέσα στο 2024 σε δύο εκδόσεις.

Την Cooper E, με 184 ίππους, μπαταρία 40,7 kWh και αυτονομία 300 χιλιομέτρων, καθώς και τη Cooper SE, με 215 ίππους, μπαταρία 54,2 kWh και αυτονομία περίπου 400 χιλιομέτρων.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!