NEAPINED

Ποια αυτοκίνητα δεν τα θέλουν ούτε οι κλέφτες;

Μήπως έχεις όχημα που δεν κλέβεται και δεν το ξέρεις; Δες τη λίστα των ανεπιθύμητων οχημάτων για κλοπή!

Έχεις Honda Civic; Μήπως Toyota Avensis ή Hyundai i30; Τότε πρέπει να κοιμάστε ήσυχοι, αφού δεν είστε στη λίστα με τα οχήματα που επιθυμούν οι κλέφτες, όπως υποστηρίζει η Hellas Direct.

Αυτά τα αυτοκίνητα δεν προτιμούν οι κλέφτες στην Ελλάδα

Είναι τα μοντέλα εκείνα που κλάπηκαν με μικρότερη συχνότητα το 2022, από το σύνολο των οχημάτων που ήταν ασφαλισμένα στη Hellas Direct τη χρονιά αυτή. Και ξέρουμε πως σε νοιάζει.

Πρώτον γιατί κανείς δεν θέλει να ζήσει τη στιγμή που κατεβαίνει να πάρει το αυτοκίνητό του και μένει με το κλειδί στο χέρι. Και δεύτερον γιατί διάβασες με μεγάλο ενδιαφέρον την αντίστοιχη λίστα του 2021 με τα αυτοκίνητα που δεν προτίμησαν οι κλέφτες.

Από τα ασφαλισμένα οχήματα στη Hellas Direct στο τέλος του 2022, τα παρακάτω είναι αυτά που κλάπηκαν με τη μικρότερη συχνότητα. Μιλάμε είτε για μερική κλοπή, δηλαδή κάτι να ξαφρίστηκε από μέσα, είτε για ολική κλοπή, δηλαδή να έκανε ολόκληρο το όχημα φτερά. Το γιατί αυτά δεν τα προτιμούν ίσως να έχει σχέση με τη ζήτηση ανταλλακτικών ή με την ευκολία-δυσκολία στο άνοιγμα. Ποιος ξέρει…

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!