NEA

Αυτή η πεζή ήταν η πιο τυχερή της ημέρας [vid]

Μια γυναίκα από την Αργεντινή είχε την τύχη να γλυτώσει από μια τραγική συμπλοκή αυτοκινήτων στη Λα Πλάτα, όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που καταγράφηκε κατά τη διάρκεια του συμβάντος.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα περπατούσε πάνω από τη διάβαση πεζών, τη στιγμή που δύο αυτοκίνητα συγκρούονταν σε μια διασταύρωση. Ένα από τα οχήματα, παραβιάζοντας το κόκκινο φανάρι, συγκρούστηκε με το άλλο αυτοκίνητο.

Καθώς τα αυτοκίνητα άλλαξαν πορεία και κατευθύνθηκαν προς την γυναίκα, φάνηκε σα να είχε κάνει συμφωνία με κάποιο Άγιο. Και αυτό επειδή τα αυτοκίνητα περνούν μερικά εκατοστά από δεξιά και αριστερά της. Ένα από τα αυτοκίνητα συνεχίζει την πορεία του και συγκρούεται με ένα λεωφορείο, ενώ το άλλο απλά συνεχίζει να παραμένει στον δρόμο.

Άμεσα, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και άλλοι παρευρισκόμενοι προσφέρουν βοήθεια τόσο στη γυναίκα όσο και στους οδηγούς των οχημάτων που ενεπλάκησαν στο ατύχημα. Ευτυχώς, όπως αναφέρουν οι τοπικές αρχές, κανείς από αυτούς δεν υπέστη σοβαρά τραύματα.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!