PINEDΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Εσθονίας: Ένας φοβερός Rovanpera πήρε τη νίκη

Toyota και Hyundai αναμετρήθηκαν στην Εσθονία με την πρώτη να παίρνει τη νίκη και τη δεύτερη τις δύο θέσεις του βάθρου.

Ο οδηγός της Toyota πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στη σεζόν με εκπληκτικό τρόπο, επικρατώντας του Thierry Neuville της Hyundai με 52,7 δευτερόλεπτα μετά από ένα σερί 13 διαδοχικών ειδικών διαδρομών.

Ο Rovanpera κέρδισε τους μέγιστους πόντους αφού πήρε και την Power Stage, καθώς ο Φινλανδός έμεινε αήττητος σε όλα τα στάδια του Σαββάτου και της Κυριακής. Παίρνει το προβάδισμα στο πρωτάθλημα οδηγών.

Το κατόρθωμα του συγκρίνεται πυροδότησε συγκρίσεις με όταν ο Sebastien Loeb νίκησε σε 12 ειδικές για να πάρει το 2005 το ράλι Κορσικής.

Ο Neuville είχε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του ανεβαίνοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, αλλά δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του Rovanpera και στην Power Stage έμεινε από υβριδική ισχύ.

Η Hyundai απόλαυσε ένα διπλό βάθρο χάρη στον Esapekka Lappi, ο οποίος κατάφερε να νικήσει τον Elfyn Evans της Toyota μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα δύο ημερών για την τελευταία θέση στο βάθρο.

Επόμενος αγώνας στη Φινλανδία (3-6 Αυγούστου), δείτε εδώ τη βαθμολογία στο πρωτάθλημα οδηγών και κατασκευαστών.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!