PINEDΑΓΩΝΕΣ

GP Ουγγαρίας: Μπορείτε να μαντέψετε το νικητή;

Ο Verstappen συνεχίζει να γράφει ιστορία σημειώνοντας το απίστευτο προσωπικό του σερί αλλά και της Red Bull που έφτασε τις 12 σερί νίκες και κατέρριψε το ρεκόρ της McLaren από το 1988. Ο Ολλανδός πήρε τη νίκη σε ένα αγώνα δίχως ιδιαίτερο θέαμα και τερματίζοντας 33 δλ. μπροστά από τον Norris που έφερε ξανά στο βάθρο την McLaren. Στο βάθρο και ο Perez.

Ο Hamilton έχασε το πλεονέκτημα της pole αφού έκανε πολύ καλή εκκίνηση τόσο ο Verstappen όσο και οι δύο McLaren. Στη συνέχεια ο Ocon εγκατέλειψε μαζί με τον Gasly και την Alpine να ναυαγεί για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα. Ο Russell πάλευε να μπει στη 10άδα με τις αλλαγές ελαστικών από μέση σε σκληρή γόμα (εκτός του Perez) να ξεκινούν από νωρίς.

Από νωρίς φάνηκε πως τον πρώτο λόγο θα είχαν οι Red Bull με βασικό αντίπαλο τις McLaren. Και πιο πίσω οι Mercedes με τις Ferrari να κοντράρονται με την Aston Martin να βρίσκεται και πάλι εκτός κλίματος.

Από τα μέσα του αγώνα και μετά η Red Bull ακολούθησε μια έξυπνη τακτική για να πιέσει ο Perez τις McLaren. Τελικά το κατάφερε πιέζοντας αρκετά τον Piastri, ενώ ο Leclerc είχε ποινή 5 δλ. για υπέρβαση ταχύτητας στα pits.

Τελικά, όλα τελείωσαν με τη 12η σερί νίκη της Red Bull. Στα ευχάριστα η ανάκαμψη της McLaren, στα απογοητευτικά η Ferrari. Ταχύτερο γύρο ο Verstappen. Την 10άδα συμπλήρωσαν οι Hamilton, Piastri, Leclerc, Russell, Sainz, Alonso και Stroll.

Παρακάτω η σειρά τερματισμού στη Βουδαπέστη. Επόμενος αγώνας το επόμενο ΣΚ στο Βέλγιο και στο Σπα (30 Ιουλίου, στις 16:00), δείτε εδώ τη βαθμολογία στο πρωτάθλημα.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!