NEA

Το Cybertruck έχει τρελάνει τους Αμερικανούς

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στο διαδίκτυο, οι παραγγελίες για το Tesla Cybertruck έχουν ξεπεράσει τις 1,9 εκατομμύρια.

Ο ίδιος ο Elon Musk εξέφρασε την έκπληξή του για την τεράστια ζήτηση, αναφέροντας κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης για τα οικονομικά αποτελέσματα ότι είναι «τόσο μεγάλη, που δεν μπορείς καν να την υπολογίσεις».

Το γεγονός ότι οι προ-παραγγελίες για το Cybertruck ήταν 1 εκατομμύριο τον Μάιο του 2021, δείχνει πόσο μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει, αφού οι κρατήσεις σχεδόν διπλασιάστηκαν τα τελευταία 2 χρόνια!

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προκαταβολές για το Cybertruck ήταν μόλις 100 δολάρια, οπότε δεν είναι σίγουρο αν όλοι όσοι έκαναν κρατήσεις θα αγοράσουν τελικά το αυτοκίνητο.

Ωστόσο, η πολύ μεγάλη ζήτηση έχει ως αποτέλεσμα τον παράταση του χρόνου αναμονής. Με το σχέδιο της Tesla να παράγει 375.000 Cybertrucks ετησίως στην κορυφή των επιδόσεών της, οι νέες παραγγελίες αναμένεται να έχουν αναμονή περίπου 5 ετών.

Η παραγωγή του Cybertruck πραγματοποιείται στο Giga Texas, με το ενδεχόμενο να κατασκευάζεται επίσης στο Giga Mexico. Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Cybertruck θα πωληθεί και έξω από τη Βόρεια Αμερική.

Για τους κατοίκους της Ευρωπαϊκής και Ασιατικής αγοράς, υπάρχει η δυνατότητα να κάνουν προ-παραγγελία του Cybertruck. Ωστόσο, λόγω του μεγάλου μεγέθους και βάρους του Cybertruck, ενδέχεται να δυσκολέψει η πώλησή του στο εξωτερικό.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!