NEA

Στα σκαριά η νέα BMW X2

Η νέα BMW X2, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024, θα μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα με την πρόσφατη X1.

Οι σχεδιαστές του Kolesa.ru παρουσιάζουν τις πρώτες προσεγγίσεις για τη σχεδίαση του αμαξώματος. Το μπροστινό μέρος θα είναι παρόμοιο με της X1, με ξεχωριστά στοιχεία, όπως γρίλιες νεφρών που προεκτείνονται στον προφυλακτήρα και πιο επιθετικό σχεδιασμό με μεγάλα πλαϊνά ανοίγματα αέρα.

Η πίσω σχεδίαση αναμένεται να μοιάζει με την τρέχουσα X4, με πίσω φωτιστικά σώματα σε σχήμα C και πίσω προφυλακτήρα με εμφανή αεροδυναμικά στοιχεία, περιλαμβανομένου ενός κεντρικού διαχύτη. Η χαρακτηριστική γραμμή οροφής της X2 θα είναι ελαφρώς κλινόμενη σε σύγκριση με τον πιο τετράγωνο σχεδιασμό της X1.

Όσον αφορά την τεχνολογία και τις μηχανικές προδιαγραφές, τόσο η X1 όσο και η X2 θα χρησιμοποιούν την πλατφόρμα FAAR της BMW με τρικύλινδρο και τετρακύλινδρους κινητήρες, με πιθανή και μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

Η κορυφαία εκδοχή με κινητήρα εσωτερικής καύσης αναμένεται να είναι η M35i ή M40i και θα διαθέτει έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2,0 λίτρων που θα αποδίδει πάνω από 300 ίππους και θα μεταφέρει την κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!