NEA

Πόσοι τηλεθεατές θα δουν το ράλλυ Ακρόπολις φέτος;

Το Ράλι Ακρόπολις δεν είναι μόνο ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός. Είναι μία εξαιρετική ευκαιρία προβολής της χώρας μας στο εξωτερικό. Τα προηγούμενα δύο χρόνια η Ελλάδα προβλήθηκε μέσω του εμβληματικού αυτού αγώνα σε 150 χώρες και σε πάνω από 50 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Πάνω από 10.000 ξένοι επισκέπτες έμειναν για τουλάχιστον 4 μέρες στη χώρα μας ενώ εκατομμύρια εικόνες και βίντεο γεμάτα Ελλάδα διακινήθηκαν μέσω των κοινωνικών δικτύων σε όλο τον κόσμο. Δύσκολα αποτιμάται σε χρήμα το εύρος της διεθνούς διαφήμισης του τόπου μας καθώς η επίδραση του “Ράλι των Θεών” είναι πολύ μεγάλη τόσο στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού όσο και στο ευρύ κοινό.

“Είμαι υπερήφανος που ο ΕΟΤ ήταν από την πρώτη μέρα ενεργό μέρος της εθνικής προσπάθειας για την διοργάνωση ενός τόσο σημαντικού αγώνα. Παραμένουμε σταθεροί υποστηρικτές και στο Ράλι Ακρόπολις του 2023 το οποίο είχαμε τη χαρά να παρουσιάσουμε σήμερα”, τόνισε ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης στη διάρκεια της σημερινής παρουσίας.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!