NEAPINED

Σας αρέσει το νέο Toyota Land Cruiser;

H νέα γενιά ακολουθεί μία πιο τετράγωνη λογική που μας παραπέμπει από το κλασικό Defender μέχρι το πιο πρόσφατο νέο Hyundai Santa Fe.

Λίγες μέρες πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς Land Cruiser, οι συνάδελφοι από το kolesa.ru μας δίνουν μια πρώτη προσέγγιση για την εμφάνιση του εμβληματικού SUV.

Όπως μπορούμε να δούμε έχουν βασιστεί στις scoop φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει έως τώρα και καταλήγουν στο συμπέρασμα πως οι σχεδιαστές επιστρέφουν σε ένα ρετρό σχήμα. Όπως είχε το αρχέτυπο Fj62 της δεκαετίας του 1980.

Εξού και το κοφτό μπροστινό μέρος με τους κάθετους προβολείς που δημιουργεί ένα δυναμικό σχήμα με μοντέρνα άποψη. Το πίσω μέρος βλέπουμε να έχει μια ανάλογη συμπαγή σχεδίαση με όμορφα LED και Land Cruiser στιλ.

To νέο Land Cruiser θα βασίζεται στην πλατφόρμα GA-F, την ίδια που έχει και το Lexus GX με τον V6 των 3,4 λίτρων με τους 354 ίππους. Ο βασικός κινητήρας μπορεί να είναι ένας ατμοσφαιρικός βενζίνης 2,7 λίτρων από το Hilux. Ενδεχομένως να δούμε εξηλεκτρισμένη turbo έκδοση 2,4 λίτρων και ντίζελ έκδοση για τις αγορές της Αυστραλίας και της Ευρώπης. Όλα τα σενάρια παίζουν.

Δεδομένες θεωρούνται οι δυνατότητες της τετρακίνησης με ηλεκτρονικά ελεγχόμενα μπλοκέ διαφορικά Torsen που θα «κλειδώνουν». Περισσότερα θα έχουμε την 1 Αυγούστου με τα επίσημα αποκαλυπτήρια.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!